rust için sistem almalı mıyım

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
4500
merhaba bi tane toplama sistem buldum rust kaldırır mı oynatır mı merak ediyorum sistem özellikleri şunlar
Amd 83000 8 Çekirdek İşlemci
16 GB DDR3 1600 Mhz Kingston Ram
Gtx 1050ti 4 gb çift Fanlı ekran kartı
bu sistem rust oynatır mı acaba

Oynatacağını sanmıyorum hocam oynatsa da 30fps'in altında oynatır ki şuan oyunun optimizasyonu çok iyi değil ormana girdiğinizde falan durmadan crash yersiniz ve serverlara girmeniz 1 saat falan sürer. Rust içinse almayın

Oynatacağını sanmıyorum hocam oynatsa da 30fps'in altında oynatır ki şuan oyunun optimizasyonu çok iyi değil ormana girdiğinizde falan durmadan crash yersiniz ve serverlara girmeniz 1 saat falan sürer. Rust içinse almayın
teşekkürler bi tane daha sistem var
Ryzen 3 1200
Asus Phoneix Rx550 2GB
Corsa Air 16GB 3200MHZ
bu sistem oynatır mı rustu arkadaş fotoğraf attı orta ayarlarda 60 fps alıyorum diyor

teşekkürler bi tane daha sistem var
Ryzen 3 1200
Asus Phoneix Rx550 2GB
Corsa Air 16GB 3200MHZ
bu sistem oynatır mı rustu arkadaş fotoğraf attı orta ayarlarda 60 fps alıyorum diyor
Yakın bir arkadaşım bu sistemin benzeriyle 5k saat oynadı ama işkence gidip evinizi çöle ya da buzula falan yapmanız gerekir bütçeniz bu kadarsa alınır ama toplu sistem de beklenebilir.

Yakın bir arkadaşım bu sistemin benzeriyle 5k saat oynadı ama işkence gidip evinizi çöle ya da buzula falan yapmanız gerekir bütçeniz bu kadarsa alınır ama toplu sistem de beklenebilir.

1.attığım sistem daha mi kötü 2.göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.attığım sistem daha mi kötü 2.göre
bide şöyle bi video görmüştüm

Hocam işlemciler aşşağı yukarı aynı ama ekran kartı ilk attığınız sistemde daha iyi, fakat dediğim gibi rust'ın optimizesi oldukça kötü bu sistemlerden alacaksanız barren serverlarda oynayacaksınız ya da orman civarında fazla takılmayacaksınız bu da oyunu oldukça zevksiz yapıyor bir de düşman sıkınca oyun 3 sn drop falan yer kırarsınız bilgisayarı.

Geri