Neler Yeni

Rust indirimdeyken alınır mı?

Ozannmsx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ozan
Rust alınır mı? beyler 11 dolar gibi fiyatı var 9 dolara dusmesi beklenir mi eski oyunlarımı oynama hevesim kalmadı rust ilgimi çekiyor fiyata değer mi ekibi olan varsa beni alabilir mi.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Rüveyda Akın
Rust gibi bir oyun için 9 dolar biraz fazla şahsi kanaatimce çünkü çok eski bir oyun. Ama çok oynamak istiyorum diyorsan al

Bünyamina

80+ Platinum
Rust alınabilir ama rahat bir yapıya sahip olman iyi olur. Çünkü orada toxicliğin kralını yaşarsın.
Sadece eğlenmene bak (her koşulda).
Oyun devamlı güncelleme almakta. Çok eski bir oyun olması bir eksi neden değil.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Rust'a 5 kuruş para bağlamam hocam. Tamamen hırsızlık üzerine kurulu resmen. @Skynel dostum bana zamanında yazdığı koskoca birkaç paragraflık yazıyı gösterdi. Resmen rezillik.

ananas_suyu

80+ Bronze
Rust gibi bir oyun için 9 dolar biraz fazla şahsi kanaatimce çünkü çok eski bir oyun. Ama çok oynamak istiyorum diyorsan al
Dostum oyun hakkında bir bilgin yokken böyle yorum yapmamalısın piyasadaki en aktif güncelleme alan oyundur kendisi ne kadar eski olursa olsun ve aynı cs deki gibi drop sistemi varken türü seven biri için almamak mantıklı olmaz

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Rüveyda Akın
Dostum oyun hakkında bir bilgin yokken böyle yorum yapmamalısın piyasadaki en aktif güncelleme alan oyundur kendisi ne kadar eski olursa olsun ve aynı cs deki gibi drop sistemi varken türü seven biri için almamak mantıklı olmaz
7000 saat Rust'ım var :D

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek
Sana bağlı, oynarken sabırlı ve uyanık olman lazım. Rahatça ekip bulursun 11 dolarda rust için verilebilecek bir rakam. O parayı neye vermiyorsun ki?

Ozannmsx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ozan
s
Sana bağlı, oynarken sabırlı ve uyanık olman lazım. Rahatça ekip bulursun 11 dolarda rust için verilebilecek bir rakam. O parayı neye vermiyorsun ki?
Stalker chernobyl dusunmeye basladim 3 lü set daha mantıklı gibi aim yok bisi yok bende

Top Bottom