ekip bulsam alcam ya nasıl bulacağımı bilmiyorumRust alınabilir ama iyi bir mentale sahip olman iyi olur. Çünkü orada toxicliğin kralını yaşarsın.
Dostum oyun hakkında bir bilgin yokken böyle yorum yapmamalısın piyasadaki en aktif güncelleme alan oyundur kendisi ne kadar eski olursa olsun ve aynı cs deki gibi drop sistemi varken türü seven biri için almamak mantıklı olmazRust gibi bir oyun için 9 dolar biraz fazla şahsi kanaatimce çünkü çok eski bir oyun. Ama çok oynamak istiyorum diyorsan al
7000 saat Rust'ım varDostum oyun hakkında bir bilgin yokken böyle yorum yapmamalısın piyasadaki en aktif güncelleme alan oyundur kendisi ne kadar eski olursa olsun ve aynı cs deki gibi drop sistemi varken türü seven biri için almamak mantıklı olmaz
Tamam7000 saat Rust'ım var
Stalker chernobyl dusunmeye basladim 3 lü set daha mantıklı gibi aim yok bisi yok bendeSana bağlı, oynarken sabırlı ve uyanık olman lazım. Rahatça ekip bulursun 11 dolarda rust için verilebilecek bir rakam. O parayı neye vermiyorsun ki?
oynadıkça alışırsıns
Stalker chernobyl dusunmeye basladim 3 lü set daha mantıklı gibi aim yok bisi yok bende