O Ozannmsx 80+ Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 35 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Ozan Bugün, 01:26 #1 yeni aldım oyun hakkında bişi bilmiyorum bana yardım edecek biri var mı?
xTURANN 80+ Silver Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2,534 Bugün, 01:41 #2 Rust pek öyle bir oyun değil. Oyunda yürümek harici hiçbir şey bilmiyorsan, önce videolar izle.
KaptanMC 80+ Bronze Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 1,728 Dahası Reaksiyon skoru 676 İsim Mehmetcan İvrendi Bugün, 02:04 #3 Ozannmsx yazmış: yeni aldım oyun hakkında bişi bilmiyorum bana yardım edecek biri var mı? Devamı için tıklayın... Hocam Çok kısaca Açıjlıyayım Rust'ı -Lut topla Giysi/Silah vs. -Diğer Hayatta Kalma oyunları gibi Taş/Odun/Metal parçlar/ yiyecek vs. Topla elde et vs. -Base Kur ve Savun -Başkalarının Base'lerine saldır hem onları öldür hem lutlarını çal vs. Bu kadar
Ozannmsx yazmış: yeni aldım oyun hakkında bişi bilmiyorum bana yardım edecek biri var mı? Devamı için tıklayın... Hocam Çok kısaca Açıjlıyayım Rust'ı -Lut topla Giysi/Silah vs. -Diğer Hayatta Kalma oyunları gibi Taş/Odun/Metal parçlar/ yiyecek vs. Topla elde et vs. -Base Kur ve Savun -Başkalarının Base'lerine saldır hem onları öldür hem lutlarını çal vs. Bu kadar