Rusya - Azerbaycan Müttefikliği

0101

80+
Reaksiyon skoru
25
IMG_20220222_143817_205.jpg

Putin ve Aliyev, Azerbaycan ve Rusya'yı ikili müttefik yapan bir müttefik işbirliği bildirgesi imzalayacaklar.

Sizin bu konudaki fikirleriniz ne dostlar ?

Post automatically merged:

Türkiye Tarafından Yapılan Açıklamalar

CHP: "Asla kabul etmiyor ve kınıyoruz"

Türkiye Dışişleri Bakanlığı: "Rusya'nın Donetsk ve Luhansk’ı tanıma kararını kabul edilmez buluyoruz ve reddediyoruz."

şuan Türk ülkerindeki bütün liderler Putin in kuklası Aliyev de temiz bir insan değil kendisi ve ailesinin Avrupa da milyon dolarları var o paranın kaynağı nereden geliyor acaba ? ülkenin kaynakları yurt dışına çıkarılıyor ve bu bütün Türk ülkeleri için geçerli bizde de neyse..... yani bazı kişilerin dediği gibi Turan ve Türk birliği sadece hayal şu durumda imkansız

Düzeltme: Biz de Avrupanın göçmen deposuyuz kim gelirse bize gönderiyolar yukardakilerin cebine az para atıyorlar tamamdırr

Kafkas'larda borusu öten Rusya'dır. II. Karabağ Savaşı'nın son gününü hatırlayalım. Rusya'nın helikopteri düştü.. öhöm düşürüldü "Azerbaycan tarafından". Sonrasında Azerbaycan-Rusya-Ermenistan masaya oturup anlaşma imzaladı ve Rus barış gücü "Tampon bölge"de gönderildi. Sonrasında Türkiye de olaya dahil oldu. Adamların tek bir helikopteri bile düşse durum bu şekilde. Azerbaycan can kardeşimiz, şuan Amerika/NATO ne yapıyorsa Azerbaycan da onu yapıyor diyebiliriz.

Devletlerin kardeşleri ve dostları olmayacağını gösteren bir başka olay.

Dostum adamların dibinde Rusya var, ikisinin bir arada olduğu birlikler var. Devletin çıkarı için mecburlar.

ABD'yi ve NATO'yu destekleyen herhalde Alzheimer ya da saf.

NATO zaten başlı başına Rusya'yı engellemek için kurulmuş bir birlik.

Ülke yönetiyorsan devletin çıkarına göre çalışacaksın. Bize iyilik yaptılar, ay biz onlarla NATO'dayız aynı birlikteyiz o yüzden Rusya'ya karşıyız derseniz işin başında kaybedersiniz ki Türkiye her zaman olduğu gibi kaybetmiş.

Dostum adamların dibinde Rusya var, ikisinin bir arada olduğu birlikler var. Devletin çıkarı için mecburlar.

ABD'yi ve NATO'yu destekleyen herhalde Alzheimer ya da saf.

NATO zaten başlı başına Rusya'yı engellemek için kurulmuş bir birlik.

Ülke yönetiyorsan devletin çıkarına göre çalışacaksın. Bize iyilik yaptılar, ay biz onlarla NATO'dayız aynı birlikteyiz o yüzden Rusya'ya karşıyız derseniz işin başında kaybedersiniz ki Türkiye her zaman olduğu gibi kaybetmiş.
Şu anda Rusya'yı destekleyen yok ama. Herkes savaşa karşı sonuçta, o yüzden şu anda Rusya'nın karşısında durulması her devlet için daha iyi. Daha geniş çaplı büyük bir savaş çıkarsa işte o zaman hesap kitap yapılır, çıkar ilişkileri gözden geçirilir.

Şu anda Rusya'yı destekleyen yok ama. Herkes savaşa karşı sonuçta, o yüzden şu anda Rusya'nın karşısında durulması her devlet için daha iyi. Daha geniş çaplı büyük bir savaş çıkarsa işte o zaman hesap kitap yapılır, çıkar ilişkileri gözden geçirilir.
Biz neden savaşalım ki onlar için? Bize F-35 mi veriyorlar? Hayır.
İstedikleri olmayınca direkt posta koyup, yaptırım yapıyorlar üstüne uşakları gibi emredersiniz abi dersek ezik ülke oluruz.

ABD'yi ve NATO'yu eskiden de sevmezdim şimdi de sevmem. Rusya'yı sürekli engelliyorlar: Ukraynadaki çoğu nüfus zaten Rusya'ya geri bağlanmak isterken ABD engelliyor.

Savaş istemiyorlarsa çağırsınlar adamları masaya Özerklik halinde Rusya'ya bağlatın. Biz babalarının yeri değiliz ki bir de bizi kullansınlar.

Biz neden savaşalım ki onlar için? Bize F-35 mi veriyorlar? Hayır.
İstedikleri olmayınca direkt posta koyup, yaptırım yapıyorlar üstüne uşakları gibi emredersiniz abi dersek ezik ülke oluruz.

ABD'yi ve NATO'yu eskiden de sevmezdim şimdi de sevmem. Rusya'yı sürekli engelliyorlar: Ukraynadaki çoğu nüfus zaten Rusya'ya geri bağlanmak isterken ABD engelliyor.

Savaş istemiyorlarsa çağırsınlar adamları masaya Özerklik halinde Rusya'ya bağlatın. Biz babalarının yeri değiliz ki bir de bizi kullansınlar.
Bu ülkelerle iyi geçinmek zorundasın, istemiyorum diyorsan de gelişeceksin o zaman. Şu Türkiye maalesef büyük devletlerden taraf seçmek ve onlar ne derse yapmak zorunda. Ayrıca dedim ya şu an herkes Rusya'nın karşısında, sınırı olanlar hariç. İşler büyürse taraflar değişir anca.

Alıntıyı görüntüle

Putin ve Aliyev, Azerbaycan ve Rusya'yı ikili müttefik yapan bir müttefik işbirliği bildirgesi imzalayacaklar.

Sizin bu konudaki fikirleriniz ne dostlar ?

Post automatically merged:

Türkiye Tarafından Yapılan Açıklamalar

CHP: "Asla kabul etmiyor ve kınıyoruz"

Türkiye Dışişleri Bakanlığı: "Rusya'nın Donetsk ve Luhansk’ı tanıma kararını kabul edilmez buluyoruz ve reddediyoruz."
Saldırmazlık paktı gibi bir şey olmalı.
azerbaycan kendini tehlikeye atamaz.
Devletlerin duyguları yoktur menfaatleri vardır...

Bu ülkelerle iyi geçinmek zorundasın, istemiyorum diyorsan de gelişeceksin o zaman. Şu Türkiye maalesef büyük devletlerden taraf seçmek ve onlar ne derse yapmak zorunda. Ayrıca dedim ya şu an herkes Rusya'nın karşısında, sınırı olanlar hariç. İşler büyürse taraflar değişir anca.
Katılıyorum gelişme konusunda. Keşke gelişmiş, ekonomik güçlü, halkın birbirine kenetlendiği bir ülke olsak bunların hiçbirine "Abi" çekmeyiz. Bakalım. Gün gelir belki hepsine posta koyarız. Türkiye için Rönesans ve Reform görülse de eski gelenekçilikten kurtulsak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,181
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri