Neler Yeni

Rusya - Ukrayna gerilimi piyasalara nasıl yansır ?

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Yahu boşverin bu arkadaşı akllını bunlarla bozmuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama inşallah orta yolu bulurlar yoksa dolar uçar. Gerçi dolar uçar ama bize ne olur onu bilemem

• Beğen
Reaksiyonlar: Eggg

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
savaş çıkacak net

Eggg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ege Uzun
Ben artık şunu anladım bu forumun zeka seviyesi ciddi ciddi 30-40 IQ civarı.

Olum ciddi ciddi ne yiyip içiyorsunuz siz? bu kafa normal bir kafa değil. Adam yanı başımızda ki olası savaşın bizim ülkemize etkisini soruyor, bende diyorum ki bırakın o savaşı zaten şuan içeride savaş var, insanlar bu ekonomide yaşamak için savaş veriyor. Dolar 13.5 ama halkın pazarda-markette ve faturalarda hissettiği 20-22 TL.

Benim söylediklerimi idrak edebilmen için önce ana-babandan harçlığı kesip kendi ayakların üzerinde durabilmen lazım abicim. Babandan aldığın harçlıkla ekonomi tabi ki çok güzel, tabi ki 2023 diye zırvalarsın. Hayatında hiç ev mi geçindirdin olum sen?
Problemli misin kardeş? Ekonomi iyi diye bir mesaj mı yazdım veya hangi partiye destek verdiğimi. Senin gibi siyaset beyinliler sabahtan akşama siyaset tartışmaları vs izlediği için cidden piskolojisi bozuluyor bence. Yıllardır zamanımızı polikita solcu sağcı darbeyle harcadık halen devam ediyorsunuz böyle yaparak.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Problemli misin kardeş? Ekonomi iyi diye bir mesaj mı yazdım veya hangi partiye destek verdiğimi. Senin gibi siyaset beyinliler sabahtan akşama siyaset tartışmaları vs izlediği için cidden piskolojisi bozuluyor bence. Yıllardır zamanımızı polikita solcu sağcı darbeyle harcadık halen devam ediyorsunuz böyle yaparak.
Boşversene sen o arkadaşı engelle geç. Uğraşma.

• Beğen
Reaksiyonlar: Eggg

Eggg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ege Uzun
Bence savaş çıkmaz gibi Rusya'ya çok pahalıya patlar gibi çünkü.

Trknmtn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tarkan Metin
Tarihsel sürece bakıldığında Ruslar ile Ukrayna savaşı çok anlamsız ama şunuda söylebelirimki Amerika gazlayıp baskı gerginlik yaratıyor bence Rusya bunda etkilenmeyecek doğalgaz kaynağı çok güçlü Avrupa’ya etkisi çok savaşçılarda Avrupa ve bizde ekenomide sarsar ama bence Rusya bunun farkında savaş çıkmayacak

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Çoluk çocuğun tartışması hiç çekilmiyor gerçekten. Yazılanları okuyunca hevesim kaçtı.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Çoluk çocuğun tartışması hiç çekilmiyor gerçekten. Yazılanları okuyunca hevesim kaçtı.
Yapacak bir şey yok. Arkadaş siyaseti foruma karıştırmayı ya çok seviyor yada sorunlu. Takılma geç boşver. Fikrini belirtirsin başkası düzgünce fikrini belirtirrse yazarsın. Yoksa her türlü siyasete girecek insan var.

IWMore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ata Erkoçoğlu
Arkadaşlar sizce Rusya ve Ukrayna arasında ki kızışan savaş sesleri dünya ekonomisine nasıl bir yansıma yapar ve bu durumda petrol vs uçar tabii ki de, ben bilgisayar parçalarının fiyatlarına nasıl bir etki yapacağını merak ediyorum. Siz ne düşünürsünüz ? Her ülkeyi etkiler mi bu durum
Tam olarak bir bilgim yok ama bunun için iki ülkenin tedariğine bakmamız lazım. İkiside bilgisayar bileşeni tedarikçisi olmadığı için fiyatlar uçmaz. Belki aynı bölgede olduğumuz için ulaşım dan kaynaklı sorunlar sebebiyle artabilir. Ayrıyetten iki ülkenin satış yaptığı ülkelere ve hammaddelere bakmamız lazım diye düşünüyorum.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Berkecan Ergin
Ben artık şunu anladım bu forumun zeka seviyesi ciddi ciddi 30-40 IQ civarı.

Olum ciddi ciddi ne yiyip içiyorsunuz siz? bu kafa normal bir kafa değil. Adam yanı başımızda ki olası savaşın bizim ülkemize etkisini soruyor, bende diyorum ki bırakın o savaşı zaten şuan içeride savaş var, insanlar bu ekonomide yaşamak için savaş veriyor. Dolar 13.5 ama halkın pazarda-markette ve faturalarda hissettiği 20-22 TL.

Benim söylediklerimi idrak edebilmen için önce ana-babandan harçlığı kesip kendi ayakların üzerinde durabilmen lazım abicim. Babandan aldığın harçlıkla ekonomi tabi ki çok güzel, tabi ki 2023 diye zırvalarsın. Hayatında hiç ev mi geçindirdin olum sen?
Seninki de çok yüksek değil bence :D

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Amerika milleti gazliyor. Olmayan savaşı çıkartmaya calisiyorlar. Bir yandan da savaş istemiyoruz diyorlar.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Amerika milleti gazliyor. Olmayan savaşı çıkartmaya calisiyorlar. Bir yandan da savaş istemiyoruz diyorlar.
Amariganın oyunu bunlar. Oyun büyük.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rusya'yı kızdırmak istiyorlar. Ukraynayıda yem ediyorlar.

Son düzenleme:
Top Bottom