Leurox
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
E öyleyiz yiğenimYa
sjdnndndndndndnd valla bilge gibi konuşuyon bee
E öyleyiz yiğenimYa
sjdnndndndndndnd valla bilge gibi konuşuyon bee
valla reis inancın olsun aynı hissediyorum ya sekmelere eklemişim pc açınca ilk işim donanımarşivi kontrol etmek sonra diger işlere bakıyorumArtık buraya girmeyince kendimi eksik hissediyorum
Olsun hocam, yüreğiniz temiz olsun bende öyleydim hemen sekme açıp ilk işim forumu kontrol etmektivalla reis inancın olsun aynı hissediyorum ya sekmelere eklemişim pc açınca ilk işim donanımarşivi kontrol etmek sonra diger işlere bakıyorum
kimseye yardımcıda olamıyorum ama konuları felan okuyorum sürekli birşeyler öğrenim diye .d
Bende öyleydim. Bikaç güne silver olcam ama eskiden güzeldi diyolar. Vay be abdullah abi öylesine söyluyo bi bakayım diye girdim ama yok. Direk googleye f yazınca forum donanım atşivi çıkıyor. Cidden burda olunca insan sevgim ve huzurum artıyor. Ah bide ailevi sıkıntılarım olmasavalla reis inancın olsun aynı hissediyorum ya sekmelere eklemişim pc açınca ilk işim donanımarşivi kontrol etmek sonra diger işlere bakıyorum
kimseye yardımcıda olamıyorum ama konuları felan okuyorum sürekli birşeyler öğrenim diye .d
inşallah bilgilendikçe yeni gelenlere tavsiyeler verebilirizOlsun hocam, yüreğiniz temiz olsun bende öyleydim hemen sekme açıp ilk işim forumu kontrol etmekti
Allah yardımcın olsun kardeşim inş kısa sürede çözersin bazen tabi oluyoruz böyle imtihanlara sabretmek gerekiyor bendede vardı yeni topladıgım sistemi satma derecesine geldim ama çözülüyor muhakkatBende öyleydim. Bikaç güne silver olcam ama eskiden güzeldi diyolar. Vay be abdullah abi öylesine söyluyo bi bakayım diye girdim ama yok. Direk googleye f yazınca forum donanım atşivi çıkıyor. Cidden burda olunca insan sevgim ve huzurum artıyor. Ah bide ailevi sıkıntılarım olmasa
Dediğim sıkıntı 4 yıl boyunca hiçbir şekilde pc ye geçememek. Şu anda bile kaçak giriyorum. İnsan bu dünyada en sevdiğiyle sınanır. Ben oyunlarla sınanıyorum. Allah sonumu hayır etsin şu anda bile moralim bozuk yanlış bişi söyleyip uyarı yemekten korkuyorum :/ neyse seninde zamanını aldım hocam kusura bakma. İyi geceler ve iyi forumlarinşallah bilgilendikçe yeni gelenlere tavsiyeler verebiliriz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Allah yardımcın olsun kardeşim inş kısa sürede çözersin bazen tabi oluyoruz böyle imtihanlara sabretmek gerekiyor bendede vardı yeni topladıgım sistemi satma derecesine geldim ama çözülüyor muhakkat
estağfurullah kardeşim anlarım seni tabi bende geçtim bu yoldan bende 5 ay oldu pc toplayalı ama daha 6 ay taksidi var mesela yıllarda plastik sandalyede oturdum koltuk aldım taksitle hala ödüyorum borçlarını zamanla olur inşallah sendede iyi gecelerin olsunDediğim sıkıntı 4 yıl boyunca hiçbir şekilde pc ye geçememek. Şu anda bile kaçak giriyorum. İnsan bu dünyada en sevdiğiyle sınanır. Ben oyunlarla sınanıyorum. Allah sonumu hayır etsin şu anda bile moralim bozuk yanlış bişi söyleyip uyarı yemekten korkuyorum :/ neyse seninde zamanını aldım hocam kusura bakma. İyi geceler ve iyi forumlar
Bu arada 17 mayıs doğum günüm. Tam benim doğum günümde katılmışsınestağfurullah kardeşim anlarım seni tabi bende geçtim bu yoldan bende 5 ay oldu pc toplayalı ama daha 6 ay taksidi var mesela yıllarda plastik sandalyede oturdum koltuk aldım taksitle hala ödüyorum borçlarını zamanla olur inşallah sendede iyi gecelerin olsun
İnşalşah hocam burada zarar görmezsinizinşallah bilgilendikçe yeni gelenlere tavsiyeler verebiliriz
Hoş geldin.Sayın yönetici Mehmet Yılmaz forum kuralları ile ilgili oluşturduğu 3 konuyu bana mesaj olarak (otomatik hale getirilmiş de olabilir) bana göndermiş çok teşekkür ederim Mehmet bey ancak benim hepsini okuyacak zamanım yok ve kurallarla ilgili de bir sorunum da yok (eğer sorulacak olursa), eğer kendi haklarımla ilgi de olabilir diyorsanız ben forumunuza güveniyorum illegal olacağına inanmadığım için, ha eğer kurallara aykırı bir davranışım olursa moderatör veya yöneticiler hesabımı askıya alabilir veya silip kaldırabilir bunlarla ilgili bir sorunum yoktur, ben naçizane eski sporcu ve bilgisayar teknisyeni olarak foruma bir renk katabilirsem bu benim için bir onur olur. Saygılar sevgiler iyi forumlar herkese.