500 mesaj çokmuş ya ama günlük aktif olarak yapuılabilir sanırım .Forumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.
Forumumuzdaki Rütbeler ve Gereksinimleri
80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj
80+ Platinum = 10000 Mesaj
80+ Titanium = 20000 Mesaj
Önemli NOT1: Rütbeler anında gelmez, her saati 20 geçe otomatik olarak yenilenmektedir.
Önemli NOT2: Rütbe yükseltmek için spam yorum yapan yorum sahipleri sınırsız forumumuzdan uzaklaştırılır.
zor değil aslında 1 haftada kasmıştım ben ama sabah akşam forumdaydım500 mesaj çokmuş ya ama günlük aktif olarak yapuılabilir sanırım .
darısı bana harbi iyi kasmışsın.zor değil aslında 1 haftada kasmıştım ben ama sabah akşam forumdaydım
Ney 500 mu çok500 mesaj çokmuş ya ama günlük aktif olarak yapuılabilir sanırım .
senin yanında 500 yok gibi bişe kalıyorNey 500 mu çok
Niye ki yawsenin yanında 500 yok gibi bişe kalıyor
Forumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.
80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj
Önemli NOT1: Rütbeler anında gelmez, her saati 20 geçe otomatik olarak yenilenmektedir.
Önemli NOT2: Rütbe yükseltmek için spam yorum yapan yorum sahipleri sınırsız forumumuzdan uzaklaştırılır
Rütbelerin avantajları var mı?Forumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.
80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj
Önemli NOT2: Rütbe yükseltmek için spam yorum yapan yorum sahipleri sınırsız forumumuzdan uzaklaştırılır.
Bildiğim kadarıyla konu yükselme hakkı, rütbelilere özel sistem stoğu/sistem gibi şeyler. Ayrıca en son 500 mesaj altı profil mesajlarında resim yükleyemiyordu.Mesaj otomatik birleştirildi:
Rütbelerin avantajları var mı?
Teşekkürler bilgilendirme icinForumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.
80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj