Akın Taşkan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Bu adam neden perma yedi?Rütbe ne kadar önemli tartışılır . Önemli olan mesaj sayısı değil, kalitesidir dostlar.
Bu adam neden perma yedi?Rütbe ne kadar önemli tartışılır . Önemli olan mesaj sayısı değil, kalitesidir dostlar.
Öyle olsa forumda 40k olur kendimi içerim80+ Çay olcam 40k mesaj kasim de.
Yanlış hatırlamıyorsam Reaksiyon ve mesaj sayısı kasmaya çalışıyordu.Bu adam neden perma yedi?
duygulanıyonmu bu yoruma bakıp---__---
Şu an farklı bir forumda ve 2 kez moderatör olduYanlış hatırlamıyorsam Reaksiyon ve mesaj sayısı kasmaya çalışıyordu.
Olabilir.Şu an farklı bir forumda ve 2 kez moderatör oldu
Hortlatıyorum belki özür dilerim ama, rütbelerin bir de güzel güzel anlamları olsa veya belirli seviyeler de kullanıcılara bir özellik verilse. Mesela özel bir emoji gibi.Forumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.
Forumumuzdaki Rütbeler ve Gereksinimleri
80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj
80+ Platinum = 10000 Mesaj
80+ Titanium = 20000 Mesaj
*******? = 40000 Mesaj
Önemli NOT: Rütbeler anında gelmez, her saati 20 geçe otomatik olarak yenilenmektedir.
Konu daha fazla uplayabiliyorsun benim bildiğim başka yok bencede gelmeli.Hortlatıyorum belki özür dilerim ama, rütbelerin bir de güzel güzel anlamları olsa veya belirli seviyeler de kullanıcılara bir özellik verilse. Mesela özel bir emoji gibi.
duygulanıyonmu bu yoruma bakıp