Rütbe Sistemimiz Hakkında

Ben bilgisayarlardan donanimlardan pek anlamiyorum videolardan bilgi sahibi oluyorum bazi kampanyalar oluyo uye olun bronz olun diye ben ne yazcamki bilmeden 500 mesaj

Forumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.

Forumumuzdaki Rütbeler ve Gereksinimleri

80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj
80+ Platinum = 10000 Mesaj
80+ Titanium = 20000 Mesaj

Önemli NOT1: Rütbeler anında gelmez, her saati 20 geçe otomatik olarak yenilenmektedir.
Önemli NOT2: Rütbe yükseltmek için spam yorum yapan yorum sahipleri sınırsız forumumuzdan uzaklaştırılır.
Ula bende diyodum benim lvl niye artmiyo meğer 2000 mis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.

80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj

Önemli NOT1: Rütbeler anında gelmez, her saati 20 geçe otomatik olarak yenilenmektedir.
Önemli NOT2: Rütbe yükseltmek için spam yorum yapan yorum sahipleri sınırsız forumumuzdan uzaklaştırılır.
Hocam bir sorum var neden 20 geçe 21 değil

Ben bilgisayarlardan donanimlardan pek anlamiyorum videolardan bilgi sahibi oluyorum bazi kampanyalar oluyo uye olun bronz olun diye ben ne yazcamki bilmeden 500 mesaj
Sırf o kampanyalar için forum kullanacaksan kullanma bence, sırf mesaj sayısı artsın diye mesaj yazmak cidden sıkıcı oluyor bir ara denedim 😀

Ama forum kullanmak istiyorum dersen konuları okuyarak yavaş yavaş bilgisayarlar hakkında bilgi sahibi olursun zaten. Zaten forumdaki konular sadece bilgisayarla alakalı olmuyor.

Rank rütbe sistemindeki mesaj sayıları bana mantıksız ve fazla geldi aralardaki mesaj aralığı falan ama tabi ki benim şahsi fikrim o
Aktifliğe bağlı olarak hızlı artıyor hocam. Mesaj kasmaya oynarsınız forumdan çıkmazsınız günde en az 200 mesaj.

80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj

Abi niye 80+ biz psu muyuz

foruma özel sistemler için rütbe en az ne olmalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,074
Üyeler
184,102
Son üye
akazade
Geri