Kirpimehmet
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Ben bilgisayarlardan donanimlardan pek anlamiyorum videolardan bilgi sahibi oluyorum bazi kampanyalar oluyo uye olun bronz olun diye ben ne yazcamki bilmeden 500 mesaj
Bu forumdaki tüm konular bilgisayarla alakalı değil kiBen bilgisayarlardan donanimlardan pek anlamiyorum videolardan bilgi sahibi oluyorum bazi kampanyalar oluyo uye olun bronz olun diye ben ne yazcamki bilmeden 500 mesaj
Konu dışı diye biyer var amacın sadece rankmıBen bilgisayarlardan donanimlardan pek anlamiyorum videolardan bilgi sahibi oluyorum bazi kampanyalar oluyo uye olun bronz olun diye ben ne yazcamki bilmeden 500 mesaj
ÖğrenBen bilgisayarlardan donanimlardan pek anlamiyorum videolardan bilgi sahibi oluyorum bazi kampanyalar oluyo uye olun bronz olun diye ben ne yazcamki bilmeden 500 mesaj
Ula bende diyodum benim lvl niye artmiyo meğer 2000 misForumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.
Forumumuzdaki Rütbeler ve Gereksinimleri
80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj
80+ Platinum = 10000 Mesaj
80+ Titanium = 20000 Mesaj
Önemli NOT1: Rütbeler anında gelmez, her saati 20 geçe otomatik olarak yenilenmektedir.
Önemli NOT2: Rütbe yükseltmek için spam yorum yapan yorum sahipleri sınırsız forumumuzdan uzaklaştırılır.
Hocam bir sorum var neden 20 geçe 21 değilForumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.
80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj
Önemli NOT1: Rütbeler anında gelmez, her saati 20 geçe otomatik olarak yenilenmektedir.
Önemli NOT2: Rütbe yükseltmek için spam yorum yapan yorum sahipleri sınırsız forumumuzdan uzaklaştırılır.
Sırf o kampanyalar için forum kullanacaksan kullanma bence, sırf mesaj sayısı artsın diye mesaj yazmak cidden sıkıcı oluyor bir ara denedimBen bilgisayarlardan donanimlardan pek anlamiyorum videolardan bilgi sahibi oluyorum bazi kampanyalar oluyo uye olun bronz olun diye ben ne yazcamki bilmeden 500 mesaj
Aktifliğe bağlı olarak hızlı artıyor hocam. Mesaj kasmaya oynarsınız forumdan çıkmazsınız günde en az 200 mesaj.Rank rütbe sistemindeki mesaj sayıları bana mantıksız ve fazla geldi aralardaki mesaj aralığı falan ama tabi ki benim şahsi fikrim o
Hayır.@Mehmet Yılmaz beni 3 günlüğüne banlayabilir misiniz lütfen?
Abi niye 80+ biz psu muyuzForumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.
80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj
Ya da 3 günlük ban yemek için ne yapmamız gerekmekteHayır.
Benim profilime ana bacı dala bilirsin1 günlüğüne de olur
Ya da 3 günlük ban yemek için ne yapmamız gerekmekte