ddarkbrother20
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,850
Doğru bu arada.Oysa baya uğraşıyor. Bence daha fazla hakkı var.
Doğru bu arada.Oysa baya uğraşıyor. Bence daha fazla hakkı var.
Hayallerinizin peşinden koşarsanız her şey olur unutmayın bunuDoğru bu arada.
Çok merek ediyordum teşekkürlerForumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.
Forumumuzdaki Rütbeler ve Gereksinimleri
80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj
80+ Platinum = 10000 Mesaj
80+ Titanium = 20000 Mesaj
Az kalmış bronze olmanaÇok merek ediyordum teşekkürler
Yok kanka ben çok denedim olmuyor bazen :*/ Deneme demiyorum ama aslaHayallerinizin peşinden koşarsanız her şey olur unutmayın bunu
Ewt inşallah bu gece olucamAz kalmış bronze olmana
Valla ben denedim oluyor 8.sınıfa gidiyorum liseye geçtim dedim ben işlemci alıcam gittim aldım xeon x3440 ya 1 senedir hayalimdi aldım rahat ettim valla hayallerimin peşinden koşuyorum şimdiYok kanka ben çok denedim olmuyor bazen :*/ Deneme demiyorum ama asla![]()
İnşallahEwt inşallah bu gece olucam
Bende 8.sınıfa gidiyorum inş sonuçlar güzel çıkarValla ben denedim oluyor 8.sınıfa gidiyorum liseye geçtim dedim ben işlemci alıcam gittim aldım xeon x3440 ya 1 senedir hayalimdi aldım rahat ettim valla hayallerimin peşinden koşuyorum şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnşallah
Bugun 16 temmuz sanırım bugun açıklanması lazım ama saat kaçta ?Bende 8.sınıfa gidiyorum inş sonuçlar güzel çıkar
Sen ister işlemci bakarsın devlet ekler vergi and me;Valla ben denedim oluyor 8.sınıfa gidiyorum liseye geçtim dedim ben işlemci alıcam gittim aldım xeon x3440 ya 1 senedir hayalimdi aldım rahat ettim valla hayallerimin peşinden koşuyorum şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnşallah
Sabah 10 daBugun 16 temmuz sanırım bugun açıklanması lazım ama saat kaçta ?
Neden vergi varki hala çözemedim benSen ister işlemci bakarsın devlet ekler vergi and me;
Alıntıyı görüntüle
Bu vergiden çok gondikleme kanka. Yurt dışında da vergi var oysa kiNeden vergi varki hala çözemedim ben