Neler Yeni

Rüyadan Anlayan Var Mı?

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Benim rüyalarım da öyle var ya google a bir bakıyorum zenginim şöyleyim böyleyim ama reel e geliyom 0 var ya neyse tam tersi çıkıyor. :D
her şeyin bir zamanı var mesela ben neyse anlatmıyım

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Benim bir ara rüyalarıma kabuslar giriyodu sırf kabus görmemek için günlük 3 saat falan yatmaya çalışıyordum ne zaman gözümü kapatsam en m şeyler çıkıyordu karşıma cehennem gibi günlerdi ya

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ben rüyamda Teruzor süren Rey Mysterio ile dövüşmüştüm bu ne ifade ediyor acaba ?
Rüyada Teruzor süren Rey Mysterio görmek geleceğe güzel adımlar atmaya ve sorunların azalmasına, girilen bir projede sonucun aleyhte olmasına, huzursuz olmasına sebep olan tatsız olaylardan kurtulacağına, adını herkese duyuracağına, amaçlarına kavuşacağına, gelirinin artmasına, elinde bulunun kazancıyla kendi işini yapmak için uğraşacağına ve zor günleri geride bırakacağına, kızının evliliğine şahit olacağına ve onunla mutlu olacağına, ufak bir birikinti yaptığına, kişinin sağlığına önem vermemesinden dolayı da sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Onunla dövüşmek ise elinde bulunun kazancıyla kendi işini yapmak için uğraşacağına ve kötü olaylar yaşayıp üzüleceğine, girişeceği bir işten hayırlı sonuçlar alacağına ve gelecek hayatında feraha ereceğine tabir olunur. Kısa süreli bir rahatsızlık yaşamaya, sabırlı olmaya ve sorumluluk almaya tabir olunur.

LahmatsuDcr

80+ Silver
gerçekten inanıyor musunuz ?
Hayır ama hani her şeyi yorumluyorlar ya acaba benimki bir şey ifade ediyor mu diye sordum. zaten rüyalarım o sıralar gördüğüm yaşadığım duydum şeylerin karşımı oluyor zaman mekan kişiler sürekli değişiyor rüyamda normal rüya göremiyorum. Bir aralar korkuyordum bende mi bir sorun var diye

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Rüyamda abim askerde iken dayak yiyip ölüyordu. Bu ne ifade ediyor?

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
silindi

Son düzenleme:

LahmatsuDcr

80+ Silver
Lahmacun savaşı yaklaşıyor 3 büyük lokantacı yer yüzüne inecek...
biri çoktan geldi İntikam Prensi oray bey...
artık çok geç...
Oray Beyin kardeşi Koray Bey bu savaşa son vermek için gelecek kehanet bunu gösteriyor ...

HexaTech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Erdem Özbek
Yaklaşık 3 gün önce gördüm hala aklımdan çıkmıyor acaba forumda anlayan var mı merak ettim. Rüyamda bir kaplan vardı bir tane yuvarlak odaya girince gördüm hemen bir tane montun altına saklandım ardından yuvarlak odadan çıktım ve ondan sonra bir şeyler olduğunu tam hatırlamıyorum. Çok merak ettim acaba bunun yorumu nedir? Forumla alakalı değil kusura bakmayın sadece meraktan sordum. :)
d-dostum hemen saklanmalısın yoksa kaplan gelicek ve ... devamını bilmesen daha iyi

ADAEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Adem
hemen beyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan yazdığın lan sil sil şikayet ederler dediğin şeyde görünüyor kankam düzenleye bas sil o url yi hadi çabuk Mehmet abi görmeden
nasıl siliyom bruh göremiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oray Beyin kardeşi Koray Bey bu savaşa son vermek için gelecek kehanet bunu gösteriyor ...
bende ikisi aynı kişi ama yinede sen bilirsin bruh

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-