Ram ve Vram farklıdır. Ram sistem belleğidir. Vram ise ekran kartının video belleğidir.Merhaba arkadaşlar attığım fotoğraftaki büyük yuvarlak parçayı nasıl sökebilirim ram takacağım fakat orasını değiştiremiyorum.Ayrica Ram yükselirse VRAM artar mı?
O kauçuk kısım onu kanırtıp çıkarırsan altta vida görürsün muhtemelen (sakın kesip çıkarmaya çalışma kauçuğu yeniden kullanırsın.Merhaba arkadaşlar attığım fotoğraftaki büyük yuvarlak parçayı nasıl sökebilirim ram takacağım fakat orasını değiştiremiyorum.Ayrica Ram yükselirse VRAM artar mı?
Neyle kanırtmam gerekO kauçuk kısım onu kanırtıp çıkarırsan altta vida görürsün muhtemelen (sakın kesip çıkarmaya çalışma kauçuğu yeniden kullanırsın.
Düz tornavidayla etrafını geçebilirsin daha iyi şekilde çıkar.Neyle kanırtmam gerek
Bir sorum daha olacaktı bu laptopa ram takma işini ilk kez yapacağım fotoğraftaki vidaları çıkartıp içini açtıktan sonra ramın nasıl çıkarılıcagini tam olarak bilmiyorum elektrik çarpar diye yanlış bir şey de yapmak istemiyorum.Düz tornavidayla etrafını geçebilirsin daha iyi şekilde çıkar.
İlk batarya bağlantısını kesmen lazım zaten eğer sökülebilir bataryaysada direk bataryayı sök. Sökülebilir değilse de soketini ince bir hareket ile kırmadan yerinden çıkart ramleri falan taktıktan sonra tekrar o çıkardığın kabloyu soketine tak.Bir sorum daha olacaktı bu laptopa ram takma işini ilk kez yapacağım fotoğraftaki vidaları çıkartıp içini açtıktan sonra ramın nasıl çıkarılıcagini tam olarak bilmiyorum elektrik çarpar diye yanlış bir şey de yapmak istemiyorum.
Ramın çalıştığını nasıl anlarız?İlk batarya bağlantısını kesmen lazım zaten eğer sökülebilir bataryaysada direk bataryayı sök. Sökülebilir değilse de soketini ince bir hareket ile kırmadan yerinden çıkart ramleri falan taktıktan sonra tekrar o çıkardığın kabloyu soketine tak.
herşeyi yapıp pcnin içini kapatıp açtıktan sonra zaten kullanılabilir tarzı gösterir windowsta windowsta gözükmez ise biostan girip bakarsın.Ramın çalıştığını nasıl anlarız?
Windows özellikler kısmında görünmez mi?herşeyi yapıp pcnin içini kapatıp açtıktan sonra zaten kullanılabilir tarzı gösterir windowsta windowsta gözükmez ise biostan girip bakarsın.
herşeyi yapıp pcnin içini kapatıp açtıktan sonra zaten kullanılabilir tarzı gösterir windowsta windowsta gözükmez ise biostan girip bakarsın.
Neyse yine de teşekkürlerherşeyi yapıp pcnin içini kapatıp açtıktan sonra zaten kullanılabilir tarzı gösterir windowsta windowsta gözükmez ise biostan girip bakarsın.
Ben bunu çıkardım vida çıkmadı napcam?İlk batarya bağlantısını kesmen lazım zaten eğer sökülebilir bataryaysada direk bataryayı sök. Sökülebilir değilse de soketini ince bir hareket ile kırmadan yerinden çıkart ramleri falan taktıktan sonra tekrar o çıkardığın kabloyu soketine tak.
geri yerine takabilirsin kanka birebir görmediğimdende bir şey diyemiyorum bende. ;Tahmin üzerinden konuşuyorumBen bunu çıkardım vida çıkmadı napcam?