Neler Yeni

Rv511 ram takma sorunum var

emre6677

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre ak
Merhaba arkadaşlar attığım fotoğraftaki büyük yuvarlak parçayı nasıl sökebilirim ram takacağım fakat orasını değiştiremiyorum.Ayrica Ram yükselirse VRAM artar mı?

Ekler

• IMG_20240819_193709.jpg
    IMG_20240819_193709.jpg
    2.8 MB · Hit: 30

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Merhaba arkadaşlar attığım fotoğraftaki büyük yuvarlak parçayı nasıl sökebilirim ram takacağım fakat orasını değiştiremiyorum.Ayrica Ram yükselirse VRAM artar mı?
Ram ve Vram farklıdır. Ram sistem belleğidir. Vram ise ekran kartının video belleğidir.

emre6677

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre ak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Attığım resimdeki şeyin nasıl çıktığını biliyor musun?

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,290
İsim
Emre
Discord
necromancerr
O kauçuk kısım onu kanırtıp çıkarırsan altta vida görürsün muhtemelen (sakın kesip çıkarmaya çalışma kauçuğu yeniden kullanırsın.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,290
İsim
Emre
Discord
necromancerr

emre6677

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre ak
Düz tornavidayla etrafını geçebilirsin daha iyi şekilde çıkar.
Bir sorum daha olacaktı bu laptopa ram takma işini ilk kez yapacağım fotoğraftaki vidaları çıkartıp içini açtıktan sonra ramın nasıl çıkarılıcagini tam olarak bilmiyorum elektrik çarpar diye yanlış bir şey de yapmak istemiyorum.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,290
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bir sorum daha olacaktı bu laptopa ram takma işini ilk kez yapacağım fotoğraftaki vidaları çıkartıp içini açtıktan sonra ramın nasıl çıkarılıcagini tam olarak bilmiyorum elektrik çarpar diye yanlış bir şey de yapmak istemiyorum.
İlk batarya bağlantısını kesmen lazım zaten eğer sökülebilir bataryaysada direk bataryayı sök. Sökülebilir değilse de soketini ince bir hareket ile kırmadan yerinden çıkart ramleri falan taktıktan sonra tekrar o çıkardığın kabloyu soketine tak.

emre6677

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre ak
İlk batarya bağlantısını kesmen lazım zaten eğer sökülebilir bataryaysada direk bataryayı sök. Sökülebilir değilse de soketini ince bir hareket ile kırmadan yerinden çıkart ramleri falan taktıktan sonra tekrar o çıkardığın kabloyu soketine tak.
Ramın çalıştığını nasıl anlarız?

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,290
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ramın çalıştığını nasıl anlarız?
herşeyi yapıp pcnin içini kapatıp açtıktan sonra zaten kullanılabilir tarzı gösterir windowsta windowsta gözükmez ise biostan girip bakarsın.

emre6677

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre ak
herşeyi yapıp pcnin içini kapatıp açtıktan sonra zaten kullanılabilir tarzı gösterir windowsta windowsta gözükmez ise biostan girip bakarsın.
Windows özellikler kısmında görünmez mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse yine de teşekkürler

emre6677

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre ak
Ben bunu çıkardım vida çıkmadı napcam?

Ekler

• IMG_20240820_202621.jpg
    IMG_20240820_202621.jpg
    3.4 MB · Hit: 15

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,290