Neler Yeni

RX 460 750TL ??? alınır mı ilan aşağıda

Ryan Gosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Berat Eymen Topaloğlu
Çağdaş abinin miningli kart videosundan sonra sıcaklık performansı dışında bir sorunu olmadığını görünce (yani en azından temiz kullanılmışlar için öyle siyah ekran verenler gibi extreme hor kullanmışlardan bahsetmiyorum) miningli kartın abartıldığı kadar kötü bir şey olmadığını anladım fiyat uygunsa miningli bir rtx kartı düşünmeden alırım mesela
rtx serileri zaten daha serin çalışmaz mı miningli olsa bile

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Çağdaş abinin miningli kart videosundan sonra miningli kartın sıcaklık performansı dışında bir sorunu olmadığını görünce (yani en azından temiz kullanılmışlar için öyle siyah ekran verme gibi extreme durumlardan bahsetmiyorum) miningli kartın abartıldığı kadar kötü bir şey olmadığını anladım fiyat uygunsa miningli bir rtx kartı düşünmeden alırım mesela
Üstte yazdığım olay dışında bende render sorunu var pixelleri ölü pixel olarak okuyor ve sonucunda garip garip pixel hataları oluyor çok saçma ve anlatılması zor bir olay umarım anlamışsındır
Mesaj otomatik birleştirildi:

rtx serileri zaten daha serin çalışmaz mı miningli olsa bile
Alakası yok Hocam bnce

Ryan Gosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Berat Eymen Topaloğlu
Üstte yazdığım olay dışında bende render sorunu var pixelleri ölü pixel olarak okuyor ve sonucunda garip garip pixel hataları oluyor çok saçma ve anlatılması zor bir olay umarım anlamışsındır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alakası yok Hocam bnce
neyse ben yatıyorum allah rahatlık versin sizlere

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa