Neler Yeni

RX 460 750TL ??? alınır mı ilan aşağıda

Ryan Gosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Berat Eymen Topaloğlu
Zatn şey yapacağım rx 550 alacağım bu RX 470i bu formdan istiyen birine veririm yeni sistem dizince
rx550 pişmanlıktır hocam önermem ben aldım 2 kere 0 olarak 2sinde de çip arızalı geldi

Ryan Gosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Berat Eymen Topaloğlu
Hocam sistemlere talip misin sağlamlar bak
hocam benim ekran kartına alcak param zar zor çıkıyor sen bana sistem aldırmaya çalışıyon :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok la 2. PC olacak kullanacağım için RX 550 alacağım bende biliyorum çöp olduğunu xjkaxbksnx
2.el 100TL daha fazla ver rx560 al daha iyi

beyler gidicem en sonunda 1050ti alıcam bu ne ya kart yok piyasada

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
hocam benim ekran kartına alcak param zar zor çıkıyor sen bana sistem aldırmaya çalışıyon :D

Reis ne alırsan al minigli alma 💀 benim görüşüm bu

Şaka Maka mingili flan dedim gömdüm ama bu kartla God Of War 4 uncharted elden ring GTA 5 rocket legue hepsini donmadan kasmadan oynadım helal olsun kaç yıllık Kart ama işimi gördü Allah var

Ryan Gosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Berat Eymen Topaloğlu
Reis ne alırsan al minigli alma 💀 benim görüşüm bu

Şaka Maka mingili flan dedim gömdüm ama bu kartla God Of War 4 uncharted elden ring GTA 5 rocket legue hepsini donmadan kasmadan oynadım helal olsun kaç yıllık Kart ama işimi gördü Allah var
hocam mining yap kasa alınca

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1

:peeposad:

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Sağlık olsun ilk bilgisayarımı babam sürpriz almıştı gitmiş içindeki 2060 kartı 200 lira fiyat farkı ödeyerek nükleer santral RX590'la değiştirmiş mining dönemi öğrenmiştim bunun yaşandığını gözümün önünde 8-9k satılan 2060'lar varken 5k 590 satmıştım
Sağlık olsun reis en azından benim gibi minig canavarı almamışsın oda var 8 yıl şaka gibi bu formda 8 yıllık Minig kartı kullanan yoldur jxksbxksx

Ryan Gosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Berat Eymen Topaloğlu
Çektiği elektrik faturası Minig kazancından fazla çıkar 💀
rx470 aslında düzeltebilirsin günlük kullanım için. Macun yenilersin temizlersin bir güzelcene 0 gibi yaparsın

rx460 la 470den pahalı ne saçma iş lan bu

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
rx470 aslında düzeltebilirsin günlük kullanım için. Macun yenilersin temizlersin bir güzelcene 0 gibi yaparsın
Reis hepsini yaptım inan bana fan aldım 400₺ ye en kalitelisinden sonra 150₺ he mx4 maçun aldım sonra içini temizledim gittim içeriye aldığı sıcak havayı dışarıya alsın diye egzoz fanı önüne koydum flan o halde stress testinde 85 derece oluyor maalesef 2 saatlik test sonucunda

Ryan Gosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Berat Eymen Topaloğlu
Reis hepsini yaptım inan bana fan aldım 400₺ ye en kalitelisinden sonra 150₺ he mx4 maçun aldım sonra içini temizledim gittim içeriye aldığı sıcak havayı dışarıya alsın diye egzoz fanı önüne koydum flan o halde stress testinde 85 derece oluyor maalesef 2 saatlik test sonucunda
kusura bakma da hocam %100 çalışan ekran kartı 2 saatte 85derece vermesi normal dğeil mi

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sağlık olsun reis en azından benim gibi minig canavarı almamışsın oda var 8 yıl şaka gibi bu formda 8 yıllık Minig kartı kullanan yoldur jxksbxksx
Çağdaş abinin miningli kart videosundan sonra sıcaklık performansı dışında bir sorunu olmadığını görünce (yani en azından temiz kullanılmışlar için öyle siyah ekran verenler gibi extreme hor kullanmışlardan bahsetmiyorum) miningli kartın abartıldığı kadar kötü bir şey olmadığını anladım fiyat uygunsa miningli bir rtx kartı düşünmeden alırım mesela

Top Bottom