crossfire desteği nedir bilmiyorum ama anakart pcı express yuvası var zatenRX 460 crossfire desteği var mı hocam
anakartın ne anakartının crossfire desteği olması lazımcrossfire desteği nedir bilmiyorum ama anakart pcı express yuvası var zaten
crossfire desteği yoksa çift ekran kartı yapamazsınız mesela rx 480 crossfire desteği var bi araştırmanızı öneririmcrossfire desteği nedir bilmiyorum ama anakart pcı express yuvası var zaten
çift ekran kartı yapmaya çalışmıyorum rx 460 kullanamıyorum onun yerine bu var ama aygıt yöneticisinde rx 460 var ekran kartı da msı rx460 4g oc editoncrossfire desteği yoksa çift ekran kartı yapamazsınız mesela rx 480 crossfire desteği var bi araştırmanızı öneririm
kartınız fazladan güç istiyor mu?çift ekran kartı yapmaya çalışmıyorum rx 460 kullanamıyorum onun yerine bu var ama aygıt yöneticisinde rx 460 var ekran kartı da msı rx460 4g oc editon Alıntıyı görüntüle
anakartın ne ?çift ekran kartı yapmaya çalışmıyorum rx 460 kullanamıyorum onun yerine bu var ama aygıt yöneticisinde rx 460 var ekran kartı da msı rx460 4g oc editon Alıntıyı görüntüle
istemiyor anakart eski foxconn g41 mxp işlemci xeon 5450 psu high power 500wat 85+bronzekartınız fazladan güç istiyor mu?
anakartın eskiliğinden olabilir veya ekran kartı slotu bozulmuş olabiliristemiyor anakart eski foxconn g41 mxp işlemci xeon 5450 PSU high power 500wat 85+bronze
bozuk değil bundan önce hd6570 vardı çalısıyordu slı crossfire yapmak istemiyorum kendi tek ekran kartımı kullanmak istiyorumanakartın eskiliğinden olabilir veya ekran kartı slotu bozulmuş olabilir
sistemde 2 tane mi ekran kartı takılı 2 tane takıysa birisini çıkarbozuk değil bundan önce hd6570 vardı çalısıyordu slı crossfire yapmak istemiyorum kendi tek ekran kartımı kullanmak istiyorum