- Bütçe
- 3000
Öncelikle iyi günler dostlarım eski zamanda kardeşime bir bilgisayar topladım ve zaman içerisinde ufak ufak yükselttim. Şu an içinde iki farklı markanın olsa da problem olmadan çalışan 4-8 olmak üzere 2 tane toplamda 12 GB RAM, anakart olarak A320M, işlemci olarak Athlon 3000G, SSD olarak 480 GB İncehesap'ta indirime giren bir SSD var. Detaylarını hatırlamıyorum fakat M.2 değil. Şimdi yine geçen hafta cuma indiriminde RX550 8 GB indirime girmişti axle markasının ekte de görebilirsiniz ve biliyorsunuz ki bunlar kısa süreliğine indirimde olduğu için çok düşünmeden aldım fakat iyice düşününce darboğaz ihtimalinin olduğunu ve anakartın desteklememe ihtimali olabileceği aklıma geldi. Üzerine araştırma yapsam da inanılmaz anladığımı söyleyemem o yüzden sizlere sormak istedim, darboğaz ihtimali var mı ve FPS değerleri nasıl olur? İade etmeli miyim? Daha iyi bir ekran kartını bu fiyat bandında bulabilir miyim? (Not: üzerine en fazla 200-300 tl ekleyebilirim)
(ürün elime ulaştı şuan performans değerleri fena değil Gta5 ve Road 96 adlı 2 farklı oyunda test ettim düşük ayarlar 1920x1080 Gta5 kasmadı fakat yüksek ayar Road96 kastı. diğer oyunları denemeye fırsatım olmadı)
Bütün bilgisayar özelliklerini ekte fotoğraf olarak koyacağım. Yazı olarak da ekliyorum.
Alacağım ekran kartı: RX550 8 GB DDR5 axle.
işlemci: AMD Athlon 3000G.
RAM: 12 GB - marka bilmiyorum fakat ikisi de 3000MHz.
anakart: A320M Gigabyte.
(ürün elime ulaştı şuan performans değerleri fena değil Gta5 ve Road 96 adlı 2 farklı oyunda test ettim düşük ayarlar 1920x1080 Gta5 kasmadı fakat yüksek ayar Road96 kastı. diğer oyunları denemeye fırsatım olmadı)
Bütün bilgisayar özelliklerini ekte fotoğraf olarak koyacağım. Yazı olarak da ekliyorum.
Alacağım ekran kartı: RX550 8 GB DDR5 axle.
işlemci: AMD Athlon 3000G.
RAM: 12 GB - marka bilmiyorum fakat ikisi de 3000MHz.
anakart: A320M Gigabyte.