RX 550 sürücü çökmesi

NwoRth

80+
Reaksiyon skoru
151
Arada sırada video Chrome'dan Youtube açınca ekran donuyor sonra ekran açılıp kapanıyor ve sürücü çökmesi hatasını alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Driver sürümü 21.6.1

Herhangi bir gpu oc işlemi varsa kapatıp deneyin.

Overclock yaptınız mı?

Wattman hatası alanlara hoşgeldiniz.

Şu rehbere bir bak.

Hocam ben de farkli bir kartta yasıyordum bios güncelleyince gecti güncellema varsa dene cünkü ben baska çözüm bulamadim

Wattman hatası alanlara hoşgeldiniz.

Şu rehbere bir bak.
Hocam sorunu çözdüm. Bunun olmasının nedeni güç seçeneklerindeki Hızlı başlatma olayıymış. Bunu kapttıktan sonra sorun yaşamadım.

Hocam sorunu çözdüm. Bunun olmasının nedeni güç seçeneklerindeki Hızlı başlatma olayıymış. Bunu kapttıktan sonra sorun yaşamadım.
Evet hocam daha önce de duymuştum onu ama onu ayarlayınca bilgisayar daha geç açılıyor

Peki acaba neden. ne alaka yani hızlı başlatma. aklımda deli sorular.
Bende de aniden 21.3.1 21.4.1 21.5.2 21.6.1 çöküyordu hocam. 20.11.2 sürümünde kullanıyorum 3 aydır sıkıntısız çalışıyor. Ne zaman yeni sürümü kursam çat diye donuyor sonra ekran kartı sürücünüz çöktü diyor. Bilgisayarı yeniden başlatma zorunda kalıyorum. Ben sistemde apulu işlemci ryzen 5 pro 3400g kullanıyorum.

Bende de aniden 21.3.1 21.4.1 21.5.2 21.6.1 çöküyordu hocam. 20.11.2 sürümünde kullanıyorum 3 aydır sıkıntısız çalışıyor. Ne zaman yeni sürümü kursam çat diye donuyor sonra ekran kartı sürücünüz çöktü diyor. Bilgisayarı yeniden başlatma zorunda kalıyorum. Ben sistemde apulu işlemci ryzen 5 pro 3400g kullanıyorum.
Hocam güç seçenekleri-güç düğmelerinin ne yapacaklarını seçin-şuanda kullanılmayana ayarlardan hızlı başlatmayı kapatınca sorun çözülüyor umarım sizde de çözülür.
Post automatically merged:

Evet hocam daha önce de duymuştum onu ama onu ayarlayınca bilgisayar daha geç açılıyor
Hocam ben açılma hızından hiç fark görmedim. kapatmadan önce 9-13 saniye arasında açılıyordu şimdi de böyle açılıyor. Büyük ihtimal hızlı başlatma yüzünden dirver dosyaları bozulduğu için bu sorun oluşuyor.

Geri