forum.donanimarsivi.com
Hocam sorunu çözdüm. Bunun olmasının nedeni güç seçeneklerindeki Hızlı başlatma olayıymış. Bunu kapttıktan sonra sorun yaşamadım.Wattman hatası alanlara hoşgeldiniz.
Rehber - WATTMAN Hatası Alanlar İçin %90 Çözüm!
Merhaba Değerli DA Forum Üyeleri Bu Rehberimde Sizlere 3 Aydır Yaşadığım WATTMAN Hatasının Nasıl Çözüleceğini Ve Benim Hangi Yolları İzlediğimi Detaylı Bir Şekilde Anlatıcam %90 İhtimalle Sorununuzu Bu Rehberde Çözücem. 1-)İlk Adım Olarak AMD'Nin Bilgisayarınızda Bulunan Yazılımlarından...forum.donanimarsivi.com
Şu rehbere bir bak.
Peki acaba neden. ne alaka yani hızlı başlatma. aklımda deli sorular.Hocam sorunu çözdüm. Bunun olmasının nedeni güç seçeneklerindeki Hızlı başlatma olayıymış. Bunu kapttıktan sonra sorun yaşamadım.
Evet hocam daha önce de duymuştum onu ama onu ayarlayınca bilgisayar daha geç açılıyorHocam sorunu çözdüm. Bunun olmasının nedeni güç seçeneklerindeki Hızlı başlatma olayıymış. Bunu kapttıktan sonra sorun yaşamadım.
Evet ama sürücü ile ne alakası var hala anlamadım.Evet hocam daha önce de duymuştum onu ama onu ayarlayınca bilgisayar daha geç açılıyor
Bende bilmiyorum ama cidden çözüyor.Evet ama sürücü ile ne alakası var hala anlamadım.
Bende de aniden 21.3.1 21.4.1 21.5.2 21.6.1 çöküyordu hocam. 20.11.2 sürümünde kullanıyorum 3 aydır sıkıntısız çalışıyor. Ne zaman yeni sürümü kursam çat diye donuyor sonra ekran kartı sürücünüz çöktü diyor. Bilgisayarı yeniden başlatma zorunda kalıyorum. Ben sistemde apulu işlemci ryzen 5 pro 3400g kullanıyorum.Peki acaba neden. ne alaka yani hızlı başlatma. aklımda deli sorular.
Hocam güç seçenekleri-güç düğmelerinin ne yapacaklarını seçin-şuanda kullanılmayana ayarlardan hızlı başlatmayı kapatınca sorun çözülüyor umarım sizde de çözülür.Bende de aniden 21.3.1 21.4.1 21.5.2 21.6.1 çöküyordu hocam. 20.11.2 sürümünde kullanıyorum 3 aydır sıkıntısız çalışıyor. Ne zaman yeni sürümü kursam çat diye donuyor sonra ekran kartı sürücünüz çöktü diyor. Bilgisayarı yeniden başlatma zorunda kalıyorum. Ben sistemde apulu işlemci ryzen 5 pro 3400g kullanıyorum.
Hocam ben açılma hızından hiç fark görmedim. kapatmadan önce 9-13 saniye arasında açılıyordu şimdi de böyle açılıyor. Büyük ihtimal hızlı başlatma yüzünden dirver dosyaları bozulduğu için bu sorun oluşuyor.Evet hocam daha önce de duymuştum onu ama onu ayarlayınca bilgisayar daha geç açılıyor