Ne kadar fark ödiceğine ve hangi oyunları oynadığına bağlı.RX 550'den RX 580'e geçmeyi planlıyorum alınır mı aradaki FPS farkı ne kadar?
GTA 5 oynuyorum mesela GTA 5'te full ayarlarda oynamak istiyorum MSAA kapalı olarak. normalde 40 alıyorsam RX 580 ile kaç alırım?Ne kadar fark ödiceğine ve hangi oyunları oynadığına bağlı.
İşlemcin çok düşük. Rx 580 ile darboğaz olacaktır.GTA 5 oynuyorum mesela GTA 5'te full ayarlarda oynamak istiyorum MSAA kapalı olarak. normalde 40 alıyorsam RX 580 ile kaç alırım?
sistem
RX 550 2GB
İ5-3470
İNTEL H61-EXPRESS ANAKART
16GB RAM
Hocam 2. el alacağım 1.500TL civarlarında alırsam sorun olur mu RX 550'yi 700-800'e satsam üstünü tamamlarım.8GB olan RX580 değil mi? 4GB olanını alma. İki kart arasında gece gündüz kadar fark var. Yalnız RX580'e 1800TLden fazla verme, RX580'in üst seviyesi bir kartsa Nitro+ veya ROG Strix gibi o zaman esneyeceğin bütçe max 2000TL olsun.
Ne kadar bir darboğaz? ve işlemci olarak ne alabilirim? Anakart değişmek istemiyorum çok masraf çıkar öyle.iİşlemcin çok düşük. Rx 580 ile darboğaz olacaktır.
Gayet iyi. Ben fazladan para verme diye üst limit söyleyiverdim, ne kadar ucuz o kadar iyi tabii ki. Yalnız RX580lerde mining çıkmasına denk gelme ihtimalin yüksek, furmark testi al 75 dereceyi geçmemesine dikkat et.Hocam 2. el alacağım 1.500TL civarlarında alırsam sorun olur mu RX 550'yi 700-800'e satsam üstünü tamamlarım.
Hocam işlemci alacaksanız anakart'da almanın gerekiyor. Darboğazın fazla olacağını düşünüyorum.Hocam 2. el alacağım 1.500TL civarlarında alırsam sorun olur mu RX 550'yi 700-800'e satsam üstünü tamamlarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kadar bir darboğaz? ve işlemci olarak ne alabilirim? Anakart değişmek istemiyorum çok masraf çıkar öyle.i
Hocam zaten alsa bile ortada çok büyük bir darboğaz olur, aldığından da bir şey anlamaz.580den uzak durun artık. Paranıza yazıkkkkkk.
Hocam h61'in desteklediği max işlemci nedir?Hocam işlemci alacaksanız anakart'da almanın gerekiyor. Darboğazın fazla olacağını düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam zaten alsa bile ortada çok büyük bir darboğaz olur, aldığından da bir şey anlamaz.
O fiyata başka rakip yok ki hocam, hala driver güncellemesi alıyor, 8GB vram var. Kartlar eskidi doğru da 1500TLye şunu al diyecek başka bir alternatifi yok şuan580den uzak durun artık. Paranıza yazıkkkkkk.
FPS artışı konusunda net değer veremem ancak gözle görülür bir artış yaşarsınız çok rahat.GTA 5 oynuyorum mesela GTA 5'te full ayarlarda oynamak istiyorum MSAA kapalı olarak. normalde 40 alıyorsam RX 580 ile kaç alırım?
sistem
RX 550 2GB
İ5-3470
İNTEL H61-EXPRESS ANAKART
16GB RAM