MECH modeli ısınma sorunlu, ASUS alın.Arkadaşlar fotoda attığım 2. Kart mi yoksa 3. Kartımi tavsiye edersiniz?
Beni attığım fotodaki 3. Kartı kastediyorsun değilmiNormalde Sapphire derdim fakat çift fan olayı hem ses hem de soğutma performansı bakımından daha verimli olduğu için Asus 5500XT EVO olan versiyonu öneriyorum.
Evet, 3 ve 4. modeller aynı kart bu arada. Ben de geçen cuma aldım o kartı geçici süreliğine.Beni attığım fotodaki 3. Kartı kastediyorsun değilmi
Kart bilgilerini nasıl tanimliyacagimŞöyle söyleyim geçen cuma günü incehesap gaming gecesinden 1900TL'ye aldım. Normalde bu kart hiç aklımda yoktu fakat gaming gecesinde yakalayınca alayım dedim. Bugün de var bence takip et derim, bu arada hızlı olman lazım en azından hesabın yoksa hesap aç ve kart bilgilerini tanımla yoksa 1 dakika içerisinde tükeniyor bu tarz uygun fiyatlı ekran kartları.
Chrome kullanıyorsan google pay var, oraya kaydedersen çok hızlı hareket edersin. Düşün 30 tane karttan birini bu sayede aldım.Kart bilgilerini nasıl tanimliyacagim