Rx 5500 xt vs gtx 1650 super

cs go da ki fps si rx 570 in daha fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

inanmıyorsan bakabılırsın
al tatlişkom DX 12 perofrmansı ve güç tüketimi 😘😘😘😘😘😘
Ekran Alıntısı.webp

power-maximum.webp

üstelik genel olarka tenoloji ya da stabillik vs vs driver konusunda da 1650s uper çok çok daha iyi. 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

XFX RX 5500 XT 8GB lı bir sistem topladım ve pc geldiğinden ertesi gün sonrası garantiye gönderdim 1 aydırda dönmedi
atikmpag atikmdag.sys siyah ekran ve software sorunları ganiyle kart döndüğünde düzelmedi ise bende üzülerek söylüyorumki 1650 yada 1660 lardan birine döneceğim gözün kapalı atla derim 16xx serilerine

cs go da ki fps si rx 570 in daha fazla

inanmıyorsan bakabılırsın

birine cahil demek guzel birsey degil rx 570 cs go da 1650 s i geciyor
al tatlişkom DX 12 perofrmansı ve güç tüketimi 😘😘😘😘😘😘
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
üstelik genel olarka tenoloji ya da stabillik vs vs driver konusunda da 1650s uper çok çok daha iyi. 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
cahil demeden once atsaydınız guzel olurdu ancak cs go da rx 570 daha iyi

Ikisi de değil o fiyata 5500 xr önermem, 590 alın.
guzel bir cevap olmus

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici
birine cahil demek guzel birsey degil rx 570 cs go da 1650 s i geciyor
yavrum bir testte öyle bir şey görünce direkt şu şu daha iyidir diyemezsin testten teste değişiyor ama 1650 super çok daha iyi bir kart. 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

cahil demeden once atsaydınız guzel olurdu ancak cs go da rx 570 daha iyi

guzel bir cevap olmus
CS işlemci tabanlı bir oyun ve sahneden sahneye değişir ortalama bakmak lazım canım şuan OC ile 1660 gibi olan bir kartı RX 570 gibi bir kartla karşılaştırıyorsun ona bakarsan ace combatta da nvıdıa kartlar uçuyor. 😘😘😘😘😘😘

XFX RX 5500 XT 8GB lı bir sistem topladım ve PC geldiğinden ertesi gün sonrası garantiye gönderdim 1 aydırda dönmedi
atikmpag atikmdag.sys siyah ekran ve software sorunları ganiyle kart döndüğünde düzelmedi ise bende üzülerek söylüyorumki 1650 yada 1660 lardan birine döneceğim gözün kapalı atla derim 16xx serilerine
zaten ondan her konuda çok çok daha iyi ve ileridönük bir kart olan 1660 superli sisitem toplayabilirdin 5AN'yi filan alıp hatta 8GB modeli yeirne bile bence 1650 super alınır oldukça iyi ve F/P bir kart OC ile 1660 kadar oluyor.

Geri