Rx 5500xt,gtx 1660s yükseltme

JeyliBon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
484
Arkadaşlar rx 5500xt 8gb ekran kartından gtx 1660s ekran kartına yükseltme yapmak mantıklı mı sizce

Fiyat farkı ne kadar çok yoksa değer.

Eğer satıp aynı fiyat bandında veya daha ucuza alacaksan okey ama sırf biraz daha yüksek olsun diye kendi kartından vazgeçip üstüne para ekleyip alacaksan saçma. İlla yükseltme yapmak istiyorsan daha yüksek kartlara yükseltmelisin.

Eğer satıp aynı fiyat bandında veya daha ucuza alacaksan okey ama sırf biraz daha yüksek olsun diye kendi kartından vazgeçip üstüne para ekleyip alacaksan saçma. İlla yükseltme yapmak istiyorsan daha yüksek kartlara yükseltmelisin.
Sizce yapım mj

Bende sizin yaptığınız gibi yaptım 5k ya rx590 ı sattım 4400 1660s aldım daha iyi performans veriyor.

Bende sizin yaptığınız gibi yaptım 5k ya rx590 ı sattım 4400 1660s aldım daha iyi performans veriyor.
Hangi platformda sattınız letgo, sahibinden vs
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer dediğiniz gibi 5000'e satıp 4000'e 1660s alacaksanız kesin yapın fakat ürün 2. el ise çok dikkatli alın.
Yok sıfır düşünüyorum hepsiburada da var 4. 000 e belki indirim falan yakalarim daha uyguna bulurum

Hangi platformda sattınız letgo, sahibinden vs
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok sıfır düşünüyorum hepsiburada da var 4. 000 e belki indirim falan yakalarim daha uyguna bulurum
sahibinden den sattım

Geri