Vereceğiniz paraya değmez yapmayınız.merhaba bilgisayarım el capitan zaten bilirsiniz ekran kartı xfx rx5600 xt amd aşırı yazılımsal sorunlar var o yüzden satıp nvidia geçmeyi düşünüyorum üstüne bir miktar para koyup msi rtx 2060 almayı düşünüyorum sizce almalımıyım
peki yazılımsal sorunları nasıl düzeltirimmerhaba bilgisayarım el capitan zaten bilirsiniz ekran kartı xfx rx5600 xt amd aşırı yazılımsal sorunlar var o yüzden satıp nvidia geçmeyi düşünüyorum üstüne bir miktar para koyup msi rtx 2060 almayı düşünüyorum sizce almalımıyım
Hayır yani hocam en azında şu an pandemiden dolayı olağanüstü bir durum var sanki.hocam daha birinin dolar düşecek stoklar gelicek diye bekleyip daha ucuza PC aldığını görmedim bu ülkede
şuan ülkeye genel olarak teknolojik alet girmiyor ve pandemi de daha yakında bitecek gibi değil o yüzden ben indirim görünce yapışıyorum hazır dolar da biraz düşükkenHayır yani hocam en azında şu an pandemiden dolayı olağanüstü bir durum var sanki.
Ben stoğu suçlamadım ama bu sorunun sebebi stok da olabilir.
Aynen hocam en mantıklısı gibi.Bu durum sadece bir kaç ekran kartında da meydana gelmiyor mesela.indirim görünce yapışıyorum hazır dolar da biraz düşükken