RX 5600 XT Düşük GPU Kullanımı

mehmetkn

80+
Reaksiyon skoru
46
arkadaşlar sistemim r5 3600+rx 5600 xt 16 gb ram fakat rl,valorant ve benzeri oyunlarda ekran kartı kullanımım hiç 90 üstünü görmüyor buna nazaran aynı şekilde işlemcim de az kullanılıyor bu iyi bişey mi yoksa kötü bişey mi anlayamadım yardım eder misiniz?

arkadaşlar sistemim r5 3600+rx 5600 xt 16 gb ram fakat rl,valorant ve benzeri oyunlarda ekran kartı kullanımım hiç 90 üstünü görmüyor buna nazaran aynı şekilde işlemcim de az kullanılıyor bu iyi bişey mi yoksa kötü bişey mi anlayamadım yardım eder misiniz?
ekran kartını zorlayacak oyunlarda deneyin

Bazı oyunlarda böyle olabiliyor önemli olan fps düşüşünün olmaması

hangi oyunlarda deneyebilirim bir de ram mhz şuan 1500 ama normalde 3000 olması lazım onu nasıl halledebilirim

hangi oyunlarda deneyebilirim bir de ram mhz şuan 1500 ama normalde 3000 olması lazım onu nasıl halledebilirim
biosa gir memory settingsten xmp porile 1 i seç f10 a bas entere bas

cs go da çok sık olmuyor ama 3 oyunda bir falan 300 400 fps alırken birden 1 saniyeliğine 60 fps ye düşüyor drop yiyorum bunun nedeni nedir acaba nasıl çözebilirim

ekran kartını zorlayacak call of duty warzone gta 5 pugb gıbı oyunlarda 1920 1080 de butun ayarları full e alın aynıysa ekran kartında sıkıntı olabılır

buna yardım eder misiniz lütfen @Ataberk999 @Mehmet Yılmaz
bugun güncellme geldi ekran kartına guncelle tekrar dene oyundayken alt r yap sonra performans de ve orda sol uste 2 tane dıp dıpe pencere var performans goster dıye orda ekran kartının kaç w çektiği yazar o birden mi düşüyo ve düştüğü zamanmı fps düşüyo bi baksana

bugun güncellme geldi ekran kartına guncelle tekrar dene oyundayken alt r yap sonra performans de ve orda sol uste 2 tane dıp dıpe pencere var performans goster dıye orda ekran kartının kaç w çektiği yazar o birden mi düşüyo ve düştüğü zamanmı fps düşüyo bi baksana
onu nasıl anlıycam drop girdiği anda alt r mi atayım

Geri