Ted Mosby
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 7,757
Ekran kartı stres testi kullanımı %100furmark nedir?
Ekran kartı stres testi kullanımı %100furmark nedir?
onu mu yapmam gerek nerden yapabilirim?Ekran kartı stres testi kullanımı %100
İnternetten indirebilirsin furmark indir yaz çıkaronu mu yapmam gerek nerden yapabilirim?
ekran kartına bi zarar vermez değil mi bazı yerlerde öyle yazıyordaİnternetten indirebilirsin furmark indir yaz çıkar
Ekran kartını %100 yük altına sokucan test edicen ben de yaptım benşm bir arkadaşta var oda yaptı ve sıcaklık değerin de önemliekran kartına bi zarar vermez değil mi bazı yerlerde öyle yazıyorda
anladım da test sonucunda ekran kartının iyi olduğunu nerden anlayabilirimEkran kartını %100 yük altına sokucan test edicen ben de yaptım benşm bir arkadaşta var oda yaptı ve sıcaklık değerin de önemli
Bana atarsın bakarım rx 5600 xt var bende deanladım da test sonucunda ekran kartının iyi olduğunu nerden anlayabilirim
Oyuna gir alt r yap sol üste hep bakili dur oyun donsugundafa bak dediklerimeonu nasıl anlıycam drop girdiği anda alt r mi atayım
kardeşim bende de aynı sistem var bende aynı sorunları yaşıyorum mesela rust bütün ayarları fulleyince kasmıyor fakat drop giriyor sebebinde şu olduğunu düşündüm ayarları fulleyince ekran kartı kullanımı %70 felan ama orta ayarlara aldığımda %99 kullanılıyor ve hala bu sorunu çözemedimonu mu yapmam gerek nerden yapabilirim?