Neler Yeni

rx 5600 xt ekran kartı

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
@ajeossi Bu arada merak ettim PP'deki Won Bin değil mi ?

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
ilk yorumdaki arkadaş boost hızında çalışıyor demiş " Benim kartımında boost hızı 1980 diyor 2100 de açılıyor namussuz. " demiş.
Burdaki boost hızının ne olduğunu bana açıklayabilirmisiniz neye göre düşük minimum 1650 ise neye göre yüksekte çalışıyor
Bilgilenmek amacıyla.
Kamına açıkladı zaten.

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ilk yorumdaki arkadaş boost hızında çalışıyor demiş " Benim kartımında boost hızı 1980 diyor 2100 de açılıyor namussuz. " demiş.
Burdaki boost hızının ne olduğunu bana açıklayabilirmisiniz neye göre düşük minimum 1650 ise neye göre yüksekte çalışıyor
Bilgilenmek amacıyla.
Mesela işlemcim adına konuşuyorum. Normalde 1.6 Ghz olarak çalışıyor. Yani normal takılırken. Oyuna falan girdiğimde kendini otomatik olarak 2,3 Ghz hızına çıkartıyor. Muhtemelen ekran kartın da aynı olay. Zorlandığı bir oyun olursa 1750 yapacak kendisini. İlk yorumdaki arkadaş biraz kafanı karıştırmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin bu mesajına kurban
tabikide Won Bin
The Man From Nowhere
Ben de diyorum tanıyorum ben bu adamı. Ufak bir kız vardı hatta organ mafyası kaçırıyordu eskiden izlemiştim ne ağlamıştım filmde ya :D Ama bu adamın en duygusal filmi bence Tae Guk Gi.

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Mesela işlemcim adına konuşuyorum. Normalde 1.6 Ghz olarak çalışıyor. Yani normal takılırken. Oyuna falan girdiğimde kendini otomatik olarak 2,3 Ghz hızına çıkartıyor. Muhtemelen ekran kartın da aynı olay. Zorlandığı bir oyun olursa 1750 yapacak kendisini. İlk yorumdaki arkadaş biraz kafanı karıştırmış.
boost olayı anladığım kadarıyla yetmediği durumda kendini biraz yükseltiyor

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Ben de diyorum tanıyorum ben bu adamı. Ufak bir kız vardı hatta organ mafyası kaçırıyordu eskiden izlemiştim ne ağlamıştım filmde ya :D Ama bu adamın en duygusal filmi bence Tae Guk Gi.
evet oynan öyle ben ilk çıktığı gibi izlemiştim 2010 seri bir film o günden beri beni etkileyen tek film küçük bir kız için filmde neler yapmadıki :)

Kamına açıkladı zaten.
şimdi öğrendim :) "boost olayı anladığım kadarıyla yetmediği durumda kendini biraz yükseltiyor"

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
evet oynan öyle ben ilk çıktığı gibi izlemiştim 2010 seri bir film o günden beri beni etkileyen tek film küçük bir kız için filmde neler yapmadıki :)
Evet çok etkileyiciydi yapmadığı şey kalmamıştı. Çakıyla dövüş sahnesi vardı o aklımda kalmış hala :D Son 10 yıldır kendilerini göremiyoruz inşallah film çıkarır artık.

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Evet çok etkileyiciydi yapmadığı şey kalmamıştı. Çakıyla dövüş sahnesi vardı o aklımda kalmış hala :D Son 10 yıldır kendilerini göremiyoruz inşallah film çıkarır artık.
Won Bin öyle her filmde oynamıyor paşam
Kendini kişiliğini karakterini belli edicek filmlerde oynamı tercih ediyor
Kendisine bir çok film teklif ediliyor kabul etmiyor
Zaten boy var pos var yakışıklı bırak asyayı avrupayı türkiyede inan milyonlarca hayranı var

Dediğim gibi wonbini wonbin yapan asla değiştiremiyceği prensibleri olması

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Won Bin öyle her filmde oynamıyor paşam
Kendini kişiliğini karakterini belli edicek filmlerde oynamı tercih ediyor
Kendisine bir çok film teklif ediliyor kabul etmiyor
Zaten boy var pos var yakışıklı bırak asyayı avrupayı türkiyede inan milyonlarca hayranı var

Dediğim gibi wonbini wonbin yapan asla değiştiremiyceği prensibleri olması
Valla Türkiye'de bu kadar bilindiğini bilmiyordum :D Güzel güzel herkes tanısın. Yine de insan istiyor işte bir sürü filmde görelim kendisini. Çamurdan olsa izlenir bu adamın oyunculuğu.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
nerden nereye gelmiş konu

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reis iş wonbin olunca herkes benim padişahım :) Wonbini seven birini gördüğümde ben daha çok severim :)
Teşekkürler reis. Won Bin'i izleyip sevmeyecek insan çok az aslında. Herkes sever o adamı. En başta aşılması gereken Türk toplumunun Kore sinemasına olan önyargıları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,734
Üyeler
162,052
Son üye
guvencetin
Top Bottom