Kamına açıkladı zaten.ilk yorumdaki arkadaş boost hızında çalışıyor demiş " Benim kartımında boost hızı 1980 diyor 2100 de açılıyor namussuz. " demiş.
Burdaki boost hızının ne olduğunu bana açıklayabilirmisiniz neye göre düşük minimum 1650 ise neye göre yüksekte çalışıyor
Bilgilenmek amacıyla.
Mesela işlemcim adına konuşuyorum. Normalde 1.6 Ghz olarak çalışıyor. Yani normal takılırken. Oyuna falan girdiğimde kendini otomatik olarak 2,3 Ghz hızına çıkartıyor. Muhtemelen ekran kartın da aynı olay. Zorlandığı bir oyun olursa 1750 yapacak kendisini. İlk yorumdaki arkadaş biraz kafanı karıştırmış.ilk yorumdaki arkadaş boost hızında çalışıyor demiş " Benim kartımında boost hızı 1980 diyor 2100 de açılıyor namussuz. " demiş.
Burdaki boost hızının ne olduğunu bana açıklayabilirmisiniz neye göre düşük minimum 1650 ise neye göre yüksekte çalışıyor
Bilgilenmek amacıyla.
Ben de diyorum tanıyorum ben bu adamı. Ufak bir kız vardı hatta organ mafyası kaçırıyordu eskiden izlemiştim ne ağlamıştım filmde ya Ama bu adamın en duygusal filmi bence Tae Guk Gi.Senin bu mesajına kurban
tabikide Won Bin
The Man From Nowhere
boost olayı anladığım kadarıyla yetmediği durumda kendini biraz yükseltiyorMesela işlemcim adına konuşuyorum. Normalde 1.6 Ghz olarak çalışıyor. Yani normal takılırken. Oyuna falan girdiğimde kendini otomatik olarak 2,3 Ghz hızına çıkartıyor. Muhtemelen ekran kartın da aynı olay. Zorlandığı bir oyun olursa 1750 yapacak kendisini. İlk yorumdaki arkadaş biraz kafanı karıştırmış.
Tam olarak bu.boost olayı anladığım kadarıyla yetmediği durumda kendini biraz yükseltiyor
evet oynan öyle ben ilk çıktığı gibi izlemiştim 2010 seri bir film o günden beri beni etkileyen tek film küçük bir kız için filmde neler yapmadıkiMesela işlemcim adına konuşuyorum. Normalde 1.6 Ghz olarak çalışıyor. Yani normal takılırken. Oyuna falan girdiğimde kendini otomatik olarak 2,3 Ghz hızına çıkartıyor. Muhtemelen ekran kartın da aynı olay. Zorlandığı bir oyun olursa 1750 yapacak kendisini. İlk yorumdaki arkadaş biraz kafanı karıştırmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de diyorum tanıyorum ben bu adamı. Ufak bir kız vardı hatta organ mafyası kaçırıyordu eskiden izlemiştim ne ağlamıştım filmde ya Ama bu adamın en duygusal filmi bence Tae Guk Gi.
şimdi öğrendim "boost olayı anladığım kadarıyla yetmediği durumda kendini biraz yükseltiyor"Kamına açıkladı zaten.
Evet çok etkileyiciydi yapmadığı şey kalmamıştı. Çakıyla dövüş sahnesi vardı o aklımda kalmış hala Son 10 yıldır kendilerini göremiyoruz inşallah film çıkarır artık.evet oynan öyle ben ilk çıktığı gibi izlemiştim 2010 seri bir film o günden beri beni etkileyen tek film küçük bir kız için filmde neler yapmadıki
Won Bin öyle her filmde oynamıyor paşamEvet çok etkileyiciydi yapmadığı şey kalmamıştı. Çakıyla dövüş sahnesi vardı o aklımda kalmış hala Son 10 yıldır kendilerini göremiyoruz inşallah film çıkarır artık.
Valla Türkiye'de bu kadar bilindiğini bilmiyordum Güzel güzel herkes tanısın. Yine de insan istiyor işte bir sürü filmde görelim kendisini. Çamurdan olsa izlenir bu adamın oyunculuğu.Won Bin öyle her filmde oynamıyor paşam
Kendini kişiliğini karakterini belli edicek filmlerde oynamı tercih ediyor
Kendisine bir çok film teklif ediliyor kabul etmiyor
Zaten boy var pos var yakışıklı bırak asyayı avrupayı türkiyede inan milyonlarca hayranı var
Dediğim gibi wonbini wonbin yapan asla değiştiremiyceği prensibleri olması
Teşekkürler reis. Won Bin'i izleyip sevmeyecek insan çok az aslında. Herkes sever o adamı. En başta aşılması gereken Türk toplumunun Kore sinemasına olan önyargıları.Reis iş wonbin olunca herkes benim padişahım Wonbini seven birini gördüğümde ben daha çok severim