Evet öyle . Yazılımla ne kadar düzeltmeye calişsalarda duzeltemiyorlar .başka bir forumda açtığım konuda bi arkadaş sorunlarının devam ettiğini alınmaması gerektiğini söyledi. gerçekten öyle mi?
5500xt hariç evet devam6000 seri yok ama 5000 serisi devam ediyor diye biliyorum
başka bir konu açtığımda önermişlerdi bu kartı.Evet öyle . Yazılımla ne kadar düzeltmeye calişsalarda duzeltemiyorlar .
Mesaj otomatik birleştirildi:
5500xt hariç evet devam
Bende zamanında bu kartı almaya niyetlenmistim ve hala kullanicilarin yaşadığı kötü yorumlarını okuyunca vaz geçtim@James Gg @Hasan344 @ihaveful79
Mesaj otomatik birleştirildi:
başka bir konu açtığımda önermişlerdi bu kartı.
yukarıda etiketlediğim 3 arkadaş kartın iyi olduğunu söylemişlerdi. herkes farklı bir şey söylüyor.Bende zamanında bu kartı almaya niyetlenmistim ve hala kullanicilarin yaşadığı kötü yorumlarını okuyunca vaz geçtim
Bu karti almak kumar oynamaktır . Ben bu kumara girmeme taraftariyim.yukarıda etiketlediğim 3 arkadaş kartın iyi olduğunu söylemişlerdi. herkes farklı bir şey söylüyor.
10dk da VRAM zorlayan oyun testi isteyin . Rdr2 gibi . Bu kartlar testleri sorunsuz gecsede ağır oyunlarda siyah ekrana düşme , çökme sorunu yaşatabiliyor .3DMark TimeSpy testi istedim.
15 dakika rdr2 oynama videosu istedim gün içince atıcak.10dk da VRAM zorlayan oyun testi isteyin . Rdr2 gibi . Bu kartlar testleri sorunsuz gecsede ağır oyunlarda siyah ekrana düşme , çökme sorunu yaşatabiliyor .
adam bana canlı yayında rdr2 açıcak. sıkıntı varsa yazarım.10dk da VRAM zorlayan oyun testi isteyin . Rdr2 gibi . Bu kartlar testleri sorunsuz gecsede ağır oyunlarda siyah ekrana düşme , çökme sorunu yaşatabiliyor .