RX 5600 XT Mİ RTX 2060 MI ?

Bende 5600XT alacaktım biraz daha para koyup ama herkes amd kartlar sorunlu deyince vazgeçtim ve 1660 super aldım hiç bir sorununa rastladın mı merak ettim şimdi 1660 super ile arasındaki fps farkını biliyorum ama sorunlu falan deyince millet
en fazla 56 derece sıcaklık gördüm. Darboğaz da yok. Herhangi bir sorun göremedim. Hangi sorunlarmış?

en fazla 56 derece sıcaklık gördüm. Darboğaz da yok. Herhangi bir sorun göremedim. Hangi sorunlarmış?
Siyah ekran veriyor falan dedi millet benim de bilgisayar işi biraz aceleye geldiği için 1660 super aldım hızlıca işte klasik amd önyargısı belkide milletin :(

Siyah ekran veriyor falan dedi millet benim de bilgisayar işi biraz aceleye geldiği için 1660 super aldım hızlıca işte klasik amd önyargısı belkide milletin :(
nvidia kullanıcıları amdden bi iğreniyo ben full amdyim çiçek gibi. belki daha performanslı daha ucuz diye kıskanıyolardır :d

nvidia kullanıcıları amdden bi iğreniyo ben full amdyim çiçek gibi. belki daha performanslı daha ucuz diye kıskanıyolardır :d
Valla benim için hangisi daha ucuzsa o bir markanın fanboyu olmak kadar aptalca bir şey yok hele türkiyede şartlarında neye bütçe yetiyorsa o :D ama bi pişman olmadım değil 5600xt almadığım için neyse yapacak bir şey yok

DLLS kadar iyi olmayıp gelişmekte olan DLSS muadili teknolojisi FİDELİTY FX i unutmayın ayrıca Tabii ki 5600XT

Geri