- Konu Sahibi Konu Sahibi
Gaming X daha soğuk çalışıyor ve az da olsa daha iyi performans sunuyor. Bu da onu en iyi RX 5600 XT yapıyor.Soğutma olarak ve performans olarak derken ?
Gaming X daha soğuk çalışıyor ve az da olsa daha iyi performans sunuyor. Bu da onu en iyi RX 5600 XT yapıyor.Soğutma olarak ve performans olarak derken ?
Performans olarak nasıl önde ? anlamadımGaming X daha soğuk çalışıyor ve az da olsa daha iyi performans sunuyor. Bu da onu en iyi RX 5600 XT yapıyor.
Ekran kartları üreticiler tarafından fabrikadan OC yapılmış olarak çıkıyor, bunun sonucunda stok olarak en iyi performansı verdiği için performans anlamında en iyi model oluyor.Performans olarak nasıl önde ? anlamadım
Kanka TUF EVO'da OC'li geliyorEkran kartları üreticiler tarafından fabrikadan OC yapılmış olarak çıkıyor, bunun sonucunda stok olarak en iyi performansı verdiği için performans anlamında en iyi model oluyor.
TUF EVO OC ile gelmiyor demedim zaten dostum, ikisi de OC yapılmış olarak geliyor fakat arada küçük de olsa bir performans farkı varKanka TUF EVO'da OC'li geliyor
Peki dostumTUF EVO OC ile gelmiyor demedim zaten dostum, ikisi de OC yapılmış olarak geliyor fakat arada küçük de olsa bir performans farkı var