rx 5600 xt siyah ekran

Musty.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
128
Merhaba ekran kartım asus rx 5600 xt 6 gb , sorunum şu normal pc yi kullanırken bir anda monitor siyah ekran oluyor 2 saniye sonra düzeliyor amd bildirim gönderiyor zaman aşımı tespit ettik diye bu zaten ara ara oluyordu dert etmiyordum ama şuan arka arkaya olunca yazmak istedim ne yapmam gerek

Merhaba ekran kartım asus rx 5600 xt 6 gb , sorunum şu normal pc yi kullanırken bir anda monitor siyah ekran oluyor 2 saniye sonra düzeliyor amd bildirim gönderiyor zaman aşımı tespit ettik diye bu zaten ara ara oluyordu dert etmiyordum ama şuan arka arkaya olunca yazmak istedim ne yapmam gerek
saphire modelinde aynı kart bendede var bi ara aynı sorunu yaşamıştım bendeki driver kaynaklıydı mevcut driverı silip whql son cıkan driver ı kurunca düzelmişti

aynı kart bende var ddu ile driveri silip en son sürümü kurun.

aynı kart bende var ddu ile driveri silip en son sürümü kurun.
ben zaten pc formatladıktan sonra ddu ile sildim tekrar kurdum ama bu sorun yinede oluyordu az önce baya spamlar gibi oldu pc resetledim geçti ama dediğim gibi ddu ile son sürüm kurmuştum zaten

Geri