- Konu Sahibi Konu Sahibi
memnun musun sistemden ?Keşke yeni DA sistemde 2060 özelleştirmesi olsaydı 5600xt ile aldım mecburen.
memnun musun sistemden ?Keşke yeni DA sistemde 2060 özelleştirmesi olsaydı 5600xt ile aldım mecburen.
Daha gelmedi çmemnun musun sistemden ?
Hocam 2060 ile RTX deneyimlersin oynayamazsın RTX için en az 2070 veya 2070 super lazım.Ben 2060 alırdım. Rtx teknolojisini göz önünde bulundurmak lazım.
Daha yeni AMD driver yayınlanmadı ve 1 hafta önce atılan Türk GameGangsta kanalında 5600 XT 4 oyunda daha öndeydi ortalama olarak hep 1-2 FPS geri kalıyor.Son updateler ile durum değişti hocam. En geç 1 ay önce atılan benchmark videolarını izleyin. 2060 bir tık daha önde.
1-2 FPS ? Önde dediğin oyunlar BF gibi full AMD tabanlı. Ayrıca o videoda rahat 5-10 FPS fark var tekrar izle. Son updateler yaklaşık 3-4 hafta önce yayınlandı. Hardware Unbox kanalı inceleme yapmıştı oradan biliyorum.Hocam 2060 ile RTX deneyimlersin oynayamazsın RTX için en az 2070 veya 2070 super lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha yeni AMD driver yayınlanmadı ve 1 hafta önce atılan Türk GameGangsta kanalında 5600 XT 4 oyunda daha öndeydi ortalama olarak hep 1-2 FPS geri kalıyor.
Hocam tekrar izledim nerede 5-10 Fps fark biz mi körüz kaldı ki dediğim gibi üst düzey bir 5600 XT orta düzey 2060'ı geçiyor ayrıca daha yeni AMD driver'ı gelmedi yenisi gelince emin ol o fps farkı bir şekil kapanıyor. Ayrıca bende demiyorum ki 5600 XT al çok daha iyi işte dağıtıyor ortalığı Driver ve teknoloji olarak Nvdia önde ama BF 5'te 1-2 FPS'den çok daha fazla geçiyor 5600 XT ayrıca AMD tabanlı dediğin oyunlar hep DX 12 oyunlar yani yeni oyunlar.1-2 FPS ? Önde dediğin oyunlar BF gibi full AMD tabanlı. Ayrıca o videoda rahat 5-10 FPS fark var tekrar izle. Son updateler yaklaşık 3-4 hafta önce yayınlandı. Hardware Unbox kanalı inceleme yapmıştı oradan biliyorum.
Kaldı ki dediğim testte BF 5 yok.1-2 FPS ? Önde dediğin oyunlar BF gibi full AMD tabanlı. Ayrıca o videoda rahat 5-10 FPS fark var tekrar izle. Son updateler yaklaşık 3-4 hafta önce yayınlandı. Hardware Unbox kanalı inceleme yapmıştı oradan biliyorum.
1-2 FPS ? Önde dediğin oyunlar BF gibi full AMD tabanlı. Ayrıca o videoda rahat 5-10 FPS fark var tekrar izle. Son updateler yaklaşık 3-4 hafta önce yayınlandı. Hardware Unbox kanalı inceleme yapmıştı oradan biliyorum.
Hocam tekrar izledim nerede 5-10 Fps fark biz mi körüz kaldı ki dediğim gibi üst düzey bir 5600 XT orta düzey 2060'ı geçiyor ayrıca daha yeni AMD driver'ı gelmedi yenisi gelince emin ol o fps farkı bir şekil kapanıyor. Ayrıca bende demiyorum ki 5600 XT al çok daha iyi işte dağıtıyor ortalığı Driver ve teknoloji olarak Nvdia önde ama BF 5'te 1-2 FPS'den çok daha fazla geçiyor 5600 XT ayrıca AMD tabanlı dediğin oyunlar hep DX 12 oyunlar yani yeni oyunlar.
Kaldı ki dediğim testte BF 5 yok.
Tam sahne geçiş kısmında RX 5600 XT'yi önde göstermek için ss almışsın sen çok zekisin.Dostum sanırım körsün. Daha ilk başta GTA V oyununda bile önde gelmiş burada "RX 5600 XT 2060'ı geçiyor" diyorsun şaka mısın ? Test 1 hafta önce atılmış ve adam en son güncellemeleri yapıyor. Gelmiş "yeni driver ile kapanır o fark" diyorsun NVİDİA ***** mı ? O da yeni update getirir. Ayrıca senin dediğin updateler artık gelmez. Mavi ekran , yazılım stabilitesi gibi sorunların çoğunu düzeltti AMD ve artık gelen güncellemeler ile daha da fazla bir şey yapamaz FPS konusunda. Aynen kardeşim 1 seneye 2080 Tİ gücüne gelir kart güncellemeler ile.
Ayrıca sana yukarda dediğim kanalın incelemesini tam izlemediğine yemin edebilirim.
Videoda AMD tabanlı olan BF 5 gibi oyunlarda önde diyorsun videoda BF 5 bile yok. Sen emin misin videoyu tamamen izlediğine? dediğim gibi ben güçlü parçalıyor demiyorum hemen hemen denk kartlar bazısında AMD bazısında Nvdia önde Gta 5'de en sonda 2 fps önde 2060 2 FPS test genelinde ise 5600 XT önde ayrıca dediklerine de katıldığımı belirttim. Ben demiyorum ki 2080 Tİ gücüne gelir 2 FPS çok rahat kapanacak bir fark ufacık bir update bile 2 FPS farkı kapatır. FPS konusunda 10 FPS arttırır demiyorum zaten. Ki sen beni yanlış anlamışsın ben bazı oyunda geçiyor bazı oyunda geçemiyor diyorum bir nevi kafa kafaya kartlar ama dostum bence tartışma burada kapasın yoksa iş iyice AMD vs Nvdia'ya dönecek başlatanlar bizler olacağız dediklerine de katılıyorum.Dostum sanırım körsün. Daha ilk başta GTA V oyununda bile önde gelmiş burada "RX 5600 XT 2060'ı geçiyor" diyorsun şaka mısın ? Test 1 hafta önce atılmış ve adam en son güncellemeleri yapıyor. Gelmiş "yeni driver ile kapanır o fark" diyorsun NVİDİA ***** mı ? O da yeni update getirir. Ayrıca senin dediğin updateler artık gelmez. Mavi ekran , yazılım stabilitesi gibi sorunların çoğunu düzeltti AMD ve artık gelen güncellemeler ile daha da fazla bir şey yapamaz FPS konusunda. Aynen kardeşim 1 seneye 2080 Tİ gücüne gelir kart güncellemeler ile.
Ayrıca sana yukarda dediğim kanalın incelemesini tam izlemediğine yemin edebilirim.
Tam sahne geçiş kısmında RX 5600 XT'yi önde göstermek için ss almışsın sen çok zekisin.
Kaldı ki bana hakaret etmeye çalışıyorsun çok zekisin o bu diye yemin ederim ki 1 dakika falan izledim baktım AMD önde o yüzden SS aldım en ufak art niyetim varsa ne olayım boşu boşuna ithamlarda bulunman saçma.Dostum sanırım körsün. Daha ilk başta GTA V oyununda bile önde gelmiş burada "RX 5600 XT 2060'ı geçiyor" diyorsun şaka mısın ? Test 1 hafta önce atılmış ve adam en son güncellemeleri yapıyor. Gelmiş "yeni driver ile kapanır o fark" diyorsun NVİDİA ***** mı ? O da yeni update getirir. Ayrıca senin dediğin updateler artık gelmez. Mavi ekran , yazılım stabilitesi gibi sorunların çoğunu düzeltti AMD ve artık gelen güncellemeler ile daha da fazla bir şey yapamaz FPS konusunda. Aynen kardeşim 1 seneye 2080 Tİ gücüne gelir kart güncellemeler ile.
Tam sahne geçiş kısmında RX 5600 XT'yi önde göstermek için ss almışsın sen çok zekisin.
Şu videoları tam izleyin tam ! Aralarda FPS değişimlerinde 2-3 FPS öne geçince hemen ağzınızın suyuyla "eğeğeğ bak önde bu" demeyin. Sana yabancı kaynakta sunuyorum bakmıyorsun bile. Fiyat farkı önemsiz performans olarak 2060 her türlü önde. Ayrıca bütçe "yoksa" AMD alınmalı. F/P açısından iyi.
1 - "BF5 gibi AMD tabanlı oyunlar" örnek verdim bunu anlamayacak kadarsın...Videoda AMD tabanlı olan BF 5 gibi oyunlarda önde diyorsun videoda BF 5 bile yok. Sen emin misin videoyu tamamen izlediğine? dediğim gibi ben güçlü parçalıyor demiyorum hemen hemen denk kartlar bazısında AMD bazısında Nvdia önde Gta 5'de en sonda 2 fps önde 2060 2 FPS test genelinde ise 5600 XT önde ayrıca dediklerine de katıldığımı belirttim. Ben demiyorum ki 2080 Tİ gücüne gelir 2 FPS çok rahat kapanacak bir fark ufacık bir update bile 2 FPS farkı kapatır. FPS konusunda 10 FPS arttırır demiyorum zaten. Ki sen beni yanlış anlamışsın ben bazı oyunda geçiyor bazı oyunda geçemiyor diyorum bir nevi kafa kafaya kartlar ama dostum bence tartışma burada kapasın yoksa iş iyice AMD vs Nvdia'ya dönecek başlatanlar bizler olacağız dediklerine de katılıyorum.
Allah için o ilk GTA V testinde uçaktan sonra arabaya geçince değerlere bak. 1 dakika izledim kapattım diyorsun birde. Yazık.Videoda AMD tabanlı olan BF 5 gibi oyunlarda önde diyorsun videoda BF 5 bile yok. Sen emin misin videoyu tamamen izlediğine? dediğim gibi ben güçlü parçalıyor demiyorum hemen hemen denk kartlar bazısında AMD bazısında Nvdia önde Gta 5'de en sonda 2 fps önde 2060 2 FPS test genelinde ise 5600 XT önde ayrıca dediklerine de katıldığımı belirttim. Ben demiyorum ki 2080 Tİ gücüne gelir 2 FPS çok rahat kapanacak bir fark ufacık bir update bile 2 FPS farkı kapatır. FPS konusunda 10 FPS arttırır demiyorum zaten. Ki sen beni yanlış anlamışsın ben bazı oyunda geçiyor bazı oyunda geçemiyor diyorum bir nevi kafa kafaya kartlar ama dostum bence tartışma burada kapasın yoksa iş iyice AMD vs Nvdia'ya dönecek başlatanlar bizler olacağız dediklerine de katılıyorum.
Kaldı ki bana hakaret etmeye çalışıyorsun çok zekisin o bu diye yemin ederim ki 1 dakika falan izledim baktım AMD önde o yüzden SS aldım en ufak art niyetim varsa ne olayım boşu boşuna ithamlarda bulunman saçma.
Dediğim gibi haklısın fakat önyargılı davranman beni üzdü dostum en ufak art niyetim varsa ne olayım.Dostum sanırım körsün. Daha ilk başta GTA V oyununda bile önde gelmiş burada "RX 5600 XT 2060'ı geçiyor" diyorsun şaka mısın ? Test 1 hafta önce atılmış ve adam en son güncellemeleri yapıyor. Gelmiş "yeni driver ile kapanır o fark" diyorsun NVİDİA ***** mı ? O da yeni update getirir. Ayrıca senin dediğin updateler artık gelmez. Mavi ekran , yazılım stabilitesi gibi sorunların çoğunu düzeltti AMD ve artık gelen güncellemeler ile daha da fazla bir şey yapamaz FPS konusunda. Aynen kardeşim 1 seneye 2080 Tİ gücüne gelir kart güncellemeler ile.
Şu videoları tam izleyin tam ! Aralarda FPS değişimlerinde 2-3 FPS öne geçince hemen ağzınızın suyuyla "eğeğeğ bak önde bu" demeyin. Sana yabancı kaynakta sunuyorum bakmıyorsun bile. Fiyat farkı önemsiz performans olarak 2060 her türlü önde. Ayrıca bütçe "yoksa" AMD alınmalı. F/P açısından iyi.
Art niyetin beni ilgilendirmiyor ben sana kanıt sunuyorum saçma saçma yerlerden bir şeyler yakalamaya çalışıyorsun.Dediğim gibi haklısın fakat önyargılı davranman beni üzdü dostum en ufak art niyetim varsa ne olayım.
Peki dostum peki sen haklısın ben zaten aptalım bir şey anlamıyorum tamam sen böyle devam et. BF 5 gibi AMD tabanlı oyunlarda önde olması normal değil mi zaten çoğu oyun Nvdia tabanlı bu da Nvdia'nın daha iyi bir ekositeme sahip olduğunun kanıtı yanlış anlaşılmış olabilirim hatalı olabilirim özür dilerim ne diyeyim yani.1 - "BF5 gibi AMD tabanlı oyunlar" örnek verdim bunu anlamayacak kadarsın...
2 - "RX 5600 XT orta düzey 2060'ı geçiyor" diyen ben değilim.
Allah için o işi GTA V testinde uçaktan sonra arabaya geçince değerlere bak. 1 dakika izledim kapattım diyorsun birde. Yazık.