Başta agresif çıkışmasan doğru düzgün tartışabilirdik. Neyse iyi forumlar.Peki dostum peki sen haklısın ben zaten aptalım bir şey anlamıyorum tamam sen böyle devam et. BF 5 gibi AMD tabanlı oyunlarda önde olması normal değil mi zaten çoğu oyun Nvdia tabanlı bu da Nvdia'nın daha iyi bir ekositeme sahip olduğunun kanıtı yanlış anlaşılmış olabilirim hatalı olabilirim özür dilerim ne diyeyim yani.
Ben agresif çıkmadım hakaret etmeye bir şeyler ima etmeye çalışan sizsiniz neyse kolay gelsin. Yardımınız ve cevaplarınız için teşekkürler.Başta agresif çıkışmasan doğru düzgün tartışabilirdik. Neyse iyi forumlar.
Bu arada neyse mevzu kapansın 5600 XT TUF EVO kartı Vbios güncellenmiş mi geliyor biz mi güncelliyoruz? Bu konu hakkında bir fikriniz var mı boşuna konu açmayayım.Başta agresif çıkışmasan doğru düzgün tartışabilirdik. Neyse iyi forumlar.
Herhangi bir bilgim yok.Ben agresif çıkmadım hakaret etmeye bir şeyler ima etmeye çalışan sizsiniz neyse kolay gelsin. Yardımınız ve cevaplarınız için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada neyse mevzu kapansın 5600 XT TUF EVO kartı Vbios güncellenmiş mi geliyor biz mi güncelliyoruz? Bu konu hakkında bir fikriniz var mı boşuna konu açmayayım.