SavageWarrior
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 212
3080 ramleri daha hızlı olduğundan renderda daha iyi performans veriyor.Ama uzun vadede en fazla güvenmiyorum.Ariza çıkma bir olasiligi yüksek.hem oyun hem render
3080 ramleri daha hızlı olduğundan renderda daha iyi performans veriyor.Ama uzun vadede en fazla güvenmiyorum.Ariza çıkma bir olasiligi yüksek.hem oyun hem render
vram sıkıntı edicek oyunlar oynamacagım zatende yani soyle 3-5 yıl arası goturse fena olmazyeterde hocam vram sıkıntı edeceksınız 6800 alın
3080de ? tam tersi olmuyor mu3080 ramleri daha hızlı olduğundan renderda daha iyi performans veriyor.Ama uzun vadede en fazla güvenmiyorum.Ariza çıkma bir olasiligi yüksek.
goturmez gıbıme gelıyorvram sıkıntı edicek oyunlar oynamacagım zatende yani soyle 3-5 yıl arası goturse fena olmaz
her çıkan yeni oyunu oynamak gibi bir huyum yok gta 6 oynarım elder scrools 6 bide onları kaldırır diye düşünüyorum olmadı higha çekerimgoturmez gıbıme gelıyor
Ramleri arasında 3bin MHz fark var ve ayriyeten 3080 320 bit,6800xt 256bit ram taşıyorlar. Tender programları Nvidia cuda cekirdekleriyle daha verimli çalışıyor.vram sıkıntı edicek oyunlar oynamacagım zatende yani soyle 3-5 yıl arası goturse fena olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3080de ? tam tersi olmuyor mu
işte nvidia topluca bir kart amd oyun için sadeceRamleri arasında 3bin MHz fark var ve ayriyeten 3080 320 bit,6800xt 256bit ram taşıyorlar. Tender programları Nvidia cuda cekirdekleriyle daha verimli çalışıyor.