Neler Yeni

RX 5600XT'li sistem vs GTX 1660Ti'lı sistem

H-Erectus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
H-Erectus
Hocam kusura bakmazsan,
Sana bütçen doğrultusunda en performanslı sistemi kuruyoruz her açtığın konuda, sen galiba kendi kurduğun sistemi almakta kararlısın, ozaman neden bizleri yoruyorsun? kurduğun sistemi al, iyi forumlar.
Daha iyi bir sistem, parça veya eksik var mı diye soruyorum. Adam geliyor 3500X'i 3300X yapıyor, sen geliyorsun 2060'lı sisteme 8GB Ram konulmuş sistemi atıyorsun. Sınanma yeri mi burası abi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arada fiyat farkı çok yok yani aşmıyor ve sinerjide powerboost PSU var onu da yükselteceğini filan sayarsak hiçbirşey çımamaış oluyor tabi E3 de var 3500/3600 + 2060 yapılabilir ve fiyatı 6K filan.
3 parçayı ele alıyorsun fiyatı 6k falan tabii. Zaten o 3 parçayı masaya koyduğum da bir bilgisayar oluverecekler. Neyse sağ ol, sağ ol.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Daha iyi bir sistem, parça veya eksik var mı diye soruyorum. Adam geliyor 3500X'i 3300X yapıyor, sen geliyorsun 2060'lı sisteme 8GB Ram konulmuş sistemi atıyorsun. Sınanma yeri mi burası abi?

3 parçayı ele alıyorsun fiyatı 6k falan tabii. Zaten o 3 parçayı masaya koyduğum da bir bilgisayar oluverecekler. Neyse sağ ol, sağ ol.
Ya kardeşim benim, bak, sana biz bütçen doğrultusunda en ''PERFORMANSLI'' sistemi kuruyoruz, kurduğun sisteme daha iyi diyorsun içinde 3500X var 5600XT var 3600 le aralarındaki çoklu çekirdekteki farkına bir bakta şok ol, 5600XT evet 2060 gücünde fakat 2060 ın o kadar çok avantajı varki, DLSS RTX NVENC Stabil performans Sorunsuz driverlar Daha uzun driver desteği,
Bir sisteme 7K para verebilen adam 2 3 ay para biriktirip 8GB RAM daha alır, fakat sen sanırım çok zenginsin, ve daha kötü bir sistem dizip 16GB RAM li kısa zamanda işlemci ve ekran kartı upgrade yapabileceksin. Öyleyse durum iyi al, h.o.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,736
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
3 parça yazmıyor orada sinerjideki sistemde powerboost var dedim bahsettiğim sistem bu.
Bırak hocam adam zaten kendi kurduğunu almakta kararlı alsın boşverin valla.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

H-Erectus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
H-Erectus
Ya kardeşim benim, bak, sana biz bütçen doğrultusunda en ''PERFORMANSLI'' sistemi kuruyoruz, kurduğun sisteme daha iyi diyorsun içinde 3500X var 5600XT var 3600 le aralarındaki çoklu çekirdekteki farkına bir bakta şok ol, 5600XT evet 2060 gücünde fakat 2060 ın o kadar çok avantajı varki, DLSS RTX NVENC Stabil performans Sorunsuz driverlar Daha uzun driver desteği,
Bir sisteme 7K para verebilen adam 2 3 ay para biriktirip 8GB RAM daha alır, fakat sen sanırım çok zenginsin, ve daha kötü bir sistem dizip 16GB RAM li kısa zamanda işlemci ve ekran kartı upgrade yapabileceksin. Öyleyse durum iyi al, h.o.
Çoklu çekirdek gücü mü? Hahahahahahaha. Oyunların İNŞALLAH tek çekirdek performansını ele aldığını ve çoklu çekirdek dönemine geçişine daha çok süre olduğunu inşallah biliyorsundur. 5-6 sene multi-core dönemi için bekleyeyim fakat bu süre içerisinde daha ucuza olan işlemci benim işlemcimle aynı performansı versin ha, iyiymiş iyiymiş. 2-3 ay daha para biriktirebilirmiş ki senin beynin herhalde almıyor veya kavramıyor. Bir kere topluyorum demedim hep toplayan sitelerden attım. Bu ne demek oluyor, ben BÜTÜN donanımları hazır, tümden almak istiyorum anlamına geliyor. Daha kötü sistem değil sizin bu saçma 2060 fetişinizi ortadan kaldırınca mis gibi 3500X, 16(2x8), RX5600XT toplanıyor. Daha fazla konu açacağımı düşünmüyorum fakat açarsam açtığım konulara gelme, dün yaptığın R'de çok güzeldi bu arada.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Çoklu çekirdek gücü mü? Hahahahahahaha. Oyunların İNŞALLAH tek çekirdek performansını ele aldığını ve çoklu çekirdek dönemine geçişine daha çok süre olduğunu inşallah biliyorsundur. 5-6 sene multi-core dönemi için bekleyeyim fakat bu süre içerisinde daha ucuza olan işlemci benim işlemcimle aynı performansı versin ha, iyiymiş iyiymiş. 2-3 ay daha para biriktirebilirmiş ki senin beynin herhalde almıyor veya kavramıyor. Bir kere topluyorum demedim hep toplayan sitelerden attım. Bu ne demek oluyor, ben BÜTÜN donanımları hazır, tümden almak istiyorum anlamına geliyor. Daha kötü sistem değil sizin bu saçma 2060 fetişinizi ortadan kaldırınca mis gibi 3500X, 16(2x8), RX5600XT toplanıyor. Daha fazla konu açacağımı düşünmüyorum fakat açarsam açtığım konulara gelme, dün yaptığın R'de çok güzeldi bu arada.
İyi forumlar. Alacağın sistem hayırlı olsun, senin gibi insanlarla uğraşarak vaktimi yardım isteyen insanlara ayıramıyorum.

İyi forumlar. Alacağın sistem hayırlı olsun, senin gibi insanlarla uğraşarak vaktimi yardım isteyen insanlara ayıramıyorum.
@KaanCK knk tartışmaları okusana inan üşenmeden oku gülme krizi çıldırırsın :D

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Da sistem2 bakabilirsin. Senin topladığin pahalı olmuş.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Da sistem2 bakabilirsin. Senin topladığin pahalı olmuş.
Hocam inanın değmez adamı çözdüm ben öneri yapan herkesin önerisini istemiyor kendi kurduğunu almakta karar kılmış ve öneri için konu açıyor, şöyle insanlar yüzünden yani gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanların konuları aşşağıya gidiyor bakamıyoruz.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,736
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
1. BX 500 ve 120 gb
2. kasa+ psu powerboost.

H-Erectus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
H-Erectus
İnsanlara eksik donanımlı bilgisayar önermeyi, fark edince de R yapmanı, önerdiğin 2060'lı sistem de 8GB Ram bulundurmanla sana da iyi forumlar.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dostum burda senin iyiliğini istiyoruz bize güven.

Top Bottom