FOXN FOR WİN
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,156
Arlkadaşlar merhaba çoğu oyunda donma ve fps düşüklülüğü yaşıyorum Ne yapabilirim donma sorunları çok oluyor
HDD'den kaynaklanıyor olabilir mi ?Arlkadaşlar merhaba çoğu oyunda donma ve fps düşüklülüğü yaşıyorum Ne yapabilirim donma sorunları çok oluyor
Isınma gibi sorunlar oluyor mu?Ram kaç gb ve hızı ne?Arlkadaşlar merhaba çoğu oyunda donma ve fps düşüklülüğü yaşıyorum Ne yapabilirim donma sorunları çok oluyor
Format at kendine gelsinArlkadaşlar merhaba çoğu oyunda donma ve fps düşüklülüğü yaşıyorum Ne yapabilirim donma sorunları çok oluyor
çok komik sin knk format dedin valla çok komiksin iftara kadar gülerim ben bunaFormat at kendine gelsin
Bazen işe yarıyorçok komik sin knk format dedin valla çok komiksin iftara kadar gülerim ben buna
İyi gülmelerçok komik sin knk format dedin valla çok komiksin iftara kadar gülerim ben buna
''Bazen'' diyorsun ya her zaman olmuyor işte driverlar la alakalı sorun olabilirBazen işe yarıyor
16 gb ram 73 derece oluyorIsınma gibi sorunlar oluyor mu?Ram kaç gb ve hızı ne?
hd sentiel yükle ve oradaki değerleri bize at smart değerleride dahil.16 gb ram 73 derece oluyor
daha dün test yaptım sağlıklıydıhd sentiel yükle ve oradaki değerleri bize at smart değerleride dahil.
Dediğimi yaparmısın smart verilerine bakacağım.daha dün test yaptım sağlıklıydı