RX 570 Değerleri Normal Mi?

Emırxx55

80+
Reaksiyon skoru
5
Gigabyte Aorus RX 570 4 GB satın aldım sahibinden üzerinden sizce değerlerim iyi mi? 3 yıl önce almış termal macun değişmemiş hiç 6 7 ay önce de ilana koymuş kenarda durmuş 6 7 aydır kutu fatura vs. hepsi var eğer değerler iyi diyorsanız termal macun var elimde temizliğini vs. yapacağım.
Sistem:
i7 2600/snowman m200/4x2 8 GB RAM kingston/esonic H61fhl/ aourus Radeon RX 570/Wd 500Gb/FURY 256 GB SSD/CAPSER kasa /fsp Hyper 450W 80+ PSU.

Witcher 3 Next genli hali orijinal Steam oyunu DirectX 11 1920x1080p yüksek grafikler aldığı FPS.
ETS 2 1920x1080p her şey en yüksek grafiklerde sizce değerler iyi mi? Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
furmark 20dk sonucu

Değerler güzel.

Değerler güzel.
hocam param güvende ile aldım yapmamı istediğiniz önerdiğiniz test var mı acaba çünkü uzun zamanlar kullanıcam ben bu kartı termal macun sizce yenileyeyim mi elimde termal macun var.

i7 2600 işlemci tekli çekirdek performansı baya düşük olduğunu var sayacak olursak evet normal

hocam param güvende ile aldım yapmamı istediğiniz önerdiğiniz test var mı acaba çünkü uzun zamanlar kullanıcam ben bu kartı termal macun sizce yenileyeyim mi elimde termal macun var.

Bakımlarını temizliğini yapın tabii sadece macun yenileyip tozunu alırsınız. Test olarak Superpostion Benchmark 1080p extreme ve 3DMark Firestrike testi yeter zaten onlar kartı yeteri kadar zorlar.

Bakımlarını temizliğini yapın tabii sadece macun yenileyip tozunu alırsınız. Test olarak Superpostion Benchmark 1080p extreme ve 3DMark Firestrike testi yeter zaten onlar kartı yeteri kadar zorlar.
yapmamı istediklerinizin bir tanesinin indirme linkini atar mısın ve kaç dk yapmam lazım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,241
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri