- Konu Sahibi Konu Sahibi
low da oynamak istemiyorum hocam orta - yüksek de tatmin eder mi yada xbox one x ayarlardaLow Ayarlada 60+ fps veriyor çok ekstrem sahneler harici kim dedi 40 fps diye? gayet oynanır
low da oynamak istemiyorum hocam orta - yüksek de tatmin eder mi yada xbox one x ayarlardaLow Ayarlada 60+ fps veriyor çok ekstrem sahneler harici kim dedi 40 fps diye? gayet oynanır
evet oynanmıyor 280hz monitöre sahibim fps oyunlarından hikaye tabanlı oyunlara geçince yarım saatte zor alışıyorum hz muhabbetine.oynarsın tabii ki dostum ben ps4de oynadım gayet zevkliydi rx 570 ile aşağı yukarı aynıdır performansı
Mesaj otomatik birleştirildi:
öyle bi yorumlar yapılıyorki sanki ultra 80 fps olmayınca oyun oynanmıyor
sana göre oynanmaz diğer kişilere göre oynanır RDR zaten TEXTÜRE ULTRA diğerleri low olsada şahane görünen bir oyun ve bu oyunda orta-yüksek ayarlarda 55-60fps almak sağlam bir değer RX 570 zaten zamanın medium - rangerevet oynanmıyor 280hz monitöre sahibim fps oyunlarından hikaye tabanlı oyunlara geçince yarım saatte zor alışıyorum hz muhabbetine.
aynı sistemin ryzen 5 3500 lüsü bende var. rdr online da ve rdr 2 de gayet akıcı oynayabiliyordum oynarsın çok ragatryzen 5 2600
16gb ram
RX 570 8gb
bu sistem de RDR2 zevk verir mi
yok kanka ben 165 hz warzoneden sonra ps4de 30 fps ragnarok oynadım hiçte öyle oynanmayacak gibi değildi,demekki kişiden kişiye göre değişebilirmişevet oynanmıyor 280hz monitöre sahibim fps oyunlarından hikaye tabanlı oyunlara geçince yarım saatte zor alışıyorum hz muhabbetine.
akıcı oynamak istiyorsan low orta yüksekte rahat oynarsınlow da oynamak istemiyorum hocam orta - yüksek de tatmin eder mi yada xbox one x ayarlarda