kad1RRR
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,048
Korumaları ve 80+ sertifikası olmayan bir PSU.abı neyı kotu acıkla sadece bunu bana
Korumaları ve 80+ sertifikası olmayan bir PSU.abı neyı kotu acıkla sadece bunu bana
malzemesine ve 12V kanalına çöp demek, çöpe hakaret hem de çok pis bir hakaret.abı neyı kotu acıkla sadece bunu bana
Ne demek istediğini daha anlaşılır bir dille yazarsan cevap verebilirim.Anlamadım çünkü.ama setfikası olmaması cop olması gostermıor bazılar cokıyı ama ??
Ama o kaliteli marka ve modeller için senin PSU aşırı kalitesiz bir marka ve mega ultra çöpün çöpü PSU demek bile fazla buna ancak kalitesiz C4 demek daha mantıklı yukarıda yazdığıma bakabilirsi.ndıyorum kı +80 plus olmayan bır PSU bıle ıyı verım verebılıor mesela %80 verım verıor benım PSU
kardesım elestırını anladım abartmana gerek varmıAma o kaliteli marka ve modeller için senin PSU aşırı kalitesiz bir marka ve mega ultra çöpün çöpü PSU demek bile fazla buna ancak kalitesiz C4 demek daha mantıklı yukarıda yazdığıma bakabilirsi.n
Yüksek akım koruması var yazıyor incehesapta.Korumaları ve 80+ sertifikası olmayan bir PSU.