Yardım Rx 570 fall guys etkilermi

hayır dbd'de diye bir oyun fall guysta yapmam
cok masum oldun kanka fall guysda yapmadın ya sadfsaf ne dıyım sana hıle yapanın psıkolojık sorunları vardır sen onları bı hallet bakarız senın olayına

Olayı ben mi yanlış anladım?

Sanırım arkadaş bugün kart satın almış ve oyuna banlısınız diye girememiş.
Doğru muyum?

Bir önceki sahibi mi hile yaptı?

cok masum oldun kanka fall guysda yapmadın ya sadfsaf ne dıyım sana hıle yapanın psıkolojık sorunları vardır sen onları bı hallet bakarız senın olayına
[/QUOTElinç tayfa ;)

Hişeye yardım eden biri
Yardım ve yataklık yapmıştır ve alo donanım arşivi sanal fbı

zaten şuana kadar o oyuna 600 TL para yatırdım :) 1.5 yıl ara verip başladım onun için yaptım
Bu adamların hakkına girmediğin anlamına gelmiyor istiyorsan 1m yatır bizene.

Olayı ben mi yanlış anladım?

Sanırım arkadaş bugün kart satın almış ve oyuna banlısınız diye girememiş.
Doğru muyum?

Bir önceki sahibi mi hile yaptı?
Yok başka bir oyunda hile yaptım eac lı oyunda ama fall guysa girdim oynuyacaktım login hatası verdi

Yok başka bir oyunda hile yaptım eac lı oyunda ama fall guysa girdim oynuyacaktım login hatası verdi
baska onlıne oyunlara baglanabılıyor musun pekı fall guysla alaklı bı durum oldugunu dusunmuyorum o oyunda da cunku baya hıle var hala da var :D

Online rekabetçi oyunda hile yapmak çok saçma ama mesela gta 5 gibi bir oyunda online'da custom araba sürmek, zevk için giren biri para ve level hilesi yapsın bir zahmet. Ya da parasını vererek aldığı singleplayer oyunda hile yapsın kimse bir şey diyemez basmış parasını almış.

Geri