Neler Yeni

RX 570 fan dönmüyor

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Msi gaming x rx 570 kullanıyorum evet farkındayım 60 derecenin üstüne çıktığında çalışıyor ancak benim kartım oyunda bir süre çalıştıktan sonra fanın ikisinden biri dönmüyor fanları elimle ittirdigimde tekrar çalışıyor fakat 15dk sonra tekrar duruyor. Msi afterburner ile %30 gibi bir fan ayarına ayarlıyorum ikiside stabil sorunsuz çalışıyor ancak otomatiğe aldiğimda bu sorun ortaya çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim.

FatihEmmi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
fatih gümüşkabak
driver silip tekrar yuklersen sorun duzelebilir belliki fan bozuk degil

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Kanka bi arkadaş bunun mantığını anlatmıştı. Dert etme normal bir olay.

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
driver silip tekrar yuklersen sorun duzelebilir belliki fan bozuk degil
Driverı silmeden gene kurdum ancak devam ediyordu tamamen silip kurmak mı gerekir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka bi arkadaş bunun mantığını anlatmıştı. Dert etme normal bir olay.
Ekran Kartı 75 80 dereceleri görüyor ve bu sorun devam ediyor pek normal değil gibi

crows

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Murat
Öncelikle MSI Afterburner yazılımını kaldırın. Daha sonra DDU ile ekran kartı sürücüsünü bilgisayarı güvenli modda başlatarak temiz bir şekilde kaldırın. Bu işlemlerden sonra sistemi tekrar açtığınızda güncel ekran kartı driverınızı yükleyin ve ekran kartınızı stress teste sokun.

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Öncelikle MSI Afterburner yazılımını kaldırın. Daha sonra DDU ile ekran kartı sürücüsünü bilgisayarı güvenli modda başlatarak temiz bir şekilde kaldırın. Bu işlemlerden sonra sistemi tekrar açtığınızda güncel ekran kartı driverınızı yükleyin ve ekran kartınızı stress teste sokun.
Tamam deneyeceğim

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Kartınızın garantisi varsa durumu açıklayan bir yazı ile gönderin bence.

twojacky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Abdullah Efe Şahin
ağa oyun oynamak nasıl bir his rx 570 le anlatsana biraz bende yakında alıcam umarım tadı nasıl :D

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
dediğinizi yaptım ancak nafile bir süreden sonra fanın biri duruyor oyunda 60 dereceyi geçmezken 70 lere kadar ulaşıyor sanırım sadece otomatikte kullanacağım başka çözüm bilen varsa yardımcı olabilir mi?

ağa oyun oynamak nasıl bir his rx 570 le anlatsana biraz bende yakında alıcam umarım tadı nasıl :D
Gerçekten çok iyi böyle bir sorunum olmasaydı daha iyiydi :)

Kartınızın garantisi varsa durumu açıklayan bir yazı ile gönderin bence.
Maalesef garantisi bitti

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
dediğinizi yaptım ancak nafile bir süreden sonra fanın biri duruyor oyunda 60 dereceyi geçmezken 70 lere kadar ulaşıyor sanırım sadece otomatikte kullanacağım başka çözüm bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Gerçekten çok iyi böyle bir sorunum olmasaydı daha iyiydi :)

Maalesef garantisi bitti
O zaman fanları yağlamayı deneyebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,824
Üyeler
159,394
Son üye
nasilsinaskta
Top Bottom