RX 570 fan dönmüyor

Kesteko

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
36
Reaksiyon skoru
11,991
Msi gaming x rx 570 kullanıyorum evet farkındayım 60 derecenin üstüne çıktığında çalışıyor ancak benim kartım oyunda bir süre çalıştıktan sonra fanın ikisinden biri dönmüyor fanları elimle ittirdigimde tekrar çalışıyor fakat 15dk sonra tekrar duruyor. Msi afterburner ile %30 gibi bir fan ayarına ayarlıyorum ikiside stabil sorunsuz çalışıyor ancak otomatiğe aldiğimda bu sorun ortaya çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim.

Kanka bi arkadaş bunun mantığını anlatmıştı. Dert etme normal bir olay.

driver silip tekrar yuklersen sorun duzelebilir belliki fan bozuk degil
Driverı silmeden gene kurdum ancak devam ediyordu tamamen silip kurmak mı gerekir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka bi arkadaş bunun mantığını anlatmıştı. Dert etme normal bir olay.
Ekran Kartı 75 80 dereceleri görüyor ve bu sorun devam ediyor pek normal değil gibi

Öncelikle MSI Afterburner yazılımını kaldırın. Daha sonra DDU ile ekran kartı sürücüsünü bilgisayarı güvenli modda başlatarak temiz bir şekilde kaldırın. Bu işlemlerden sonra sistemi tekrar açtığınızda güncel ekran kartı driverınızı yükleyin ve ekran kartınızı stress teste sokun.

Öncelikle MSI Afterburner yazılımını kaldırın. Daha sonra DDU ile ekran kartı sürücüsünü bilgisayarı güvenli modda başlatarak temiz bir şekilde kaldırın. Bu işlemlerden sonra sistemi tekrar açtığınızda güncel ekran kartı driverınızı yükleyin ve ekran kartınızı stress teste sokun.
Tamam deneyeceğim

Kartınızın garantisi varsa durumu açıklayan bir yazı ile gönderin bence.

ağa oyun oynamak nasıl bir his rx 570 le anlatsana biraz bende yakında alıcam umarım tadı nasıl :D

dediğinizi yaptım ancak nafile bir süreden sonra fanın biri duruyor oyunda 60 dereceyi geçmezken 70 lere kadar ulaşıyor sanırım sadece otomatikte kullanacağım başka çözüm bilen varsa yardımcı olabilir mi?

ağa oyun oynamak nasıl bir his rx 570 le anlatsana biraz bende yakında alıcam umarım tadı nasıl :D
Gerçekten çok iyi böyle bir sorunum olmasaydı daha iyiydi :)

Kartınızın garantisi varsa durumu açıklayan bir yazı ile gönderin bence.
Maalesef garantisi bitti

dediğinizi yaptım ancak nafile bir süreden sonra fanın biri duruyor oyunda 60 dereceyi geçmezken 70 lere kadar ulaşıyor sanırım sadece otomatikte kullanacağım başka çözüm bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Gerçekten çok iyi böyle bir sorunum olmasaydı daha iyiydi :)

Maalesef garantisi bitti
O zaman fanları yağlamayı deneyebilirsiniz.

Geri