Ryzhem
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,032
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İki türlüde yardımcı olmuyorsun, Sende aynı problem olsa ne olmasa ne, Hadi diyelim problem bende, E o zaman ne yapmalıyım bende onu soruyorum zaten. Hata tespit ortada sen hala hata tespit yapmaya çalışıyorsun. Yemin ederim Ortaokul çocuğu gibi yazıyorsun. Bu mesajada cevap verme benim konularımada birdaha yazma.Ben senin yerinde olsam sorunu konuşup gündemde tuttuğumuza sevinirdim. Birisinin bana karşı parasıyla övündüğünü hissedecek kadar kendimi aşağıda göreceğime, ne dediğine odaklanır benimle alakalı durumu anlamaya çalışırdım. Ergen gibi her şeye kızgın cevap vermezdim. İnşallah bir gün sizin de sakinlikle cevap vermek aklınıza gelir. diğer ekran kartı yerine gene aynı çözünürlük ve ayarlarda bu ekran kartı da aynı görüntü deneyimini aynı monitörde sunarsa. Ben bunu bildirirsem. Bu yaşadığınız durumun normal olduğu anlaşılır. Tam tersini görüntünün bozulmadığını bildirirsem problemin size özgün bir durum olduğu çıkarımı yapılabilir. Yani art niyetiniz yüzünden yardımcı olmaya çalışmamı göremiyorsunuz. Ne haliniz varsa görün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
konu dışı cevap yazmayayım hocam özelden yazayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oynadığım oyunlar en azından benimkinde böyle bir ayar bulamıyorum hocam Super Resolution olarak sadece Virtual Super Resolution var onun dışında ayarlarım şöyleAMD FSR açık ise öyle yapar hocam, Fidelity FX Super Resolution olarak geçer oyunlarda ayarlarda, amdnin masaüstü uygulamasını kurduysanız oradan güç modunu kalite moduna getirin sorununuz çözülebilir.