RX 570 ile oyunların görüntüsü çamur gibi

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,033
Dostlar örnek olarak böyle bir örnek vermek istiyorum. Bilgisayarım ve monitörüm iyi olmasına rağmen böyle çamur gibi görüntü alıyorum sizce nasıl düzelir? Format atmayı düşünüyorum.

Attığım fotoğraftaki kale çizgilerine bakın.

Monitörüm MSI mAh 256F.
Bilgisayar.
Ryzen 5 5500.
RX 570 4 GB.
16 GB 3200 MHz RAM.
M.2 SSD 1 TB.
120 GB ek SSD.
600W 80+ Xigmatek PSU.
Gigabyte B450M-H anakart.
20250513_113224-jpg.2489898

çözünürlük olarak ne kullanıyorsun grafikleri fulledin mi olmazda 23.7.1 sürücüsünü yüklemeyi dene

çözünürlük olarak ne kullanıyorsun grafikleri fulledin mi olmazda 23.7.1 sürücüsünü yüklemeyi dene
Çözünürlük 1080p grafikler full yinede çizgiler dümdüz olmuyor ayrıca 23.7.1 neden indirmeliyim 2 sene önceki driver.

Bende 7800xt mi sattım daha yeni idare etmek için rx 570 aldım bakalım daha yola bile çıkmadı. Gelince denerim artık nasıl fark var anlarım. :') Çok büyükse buraya da yazmaya çalışırım :')

Bende 7800xt mi sattım daha yeni idare etmek için rx 570 aldım bakalım daha yola bile çıkmadı. Gelince denerim artık nasıl fark var anlarım. :') Çok büyükse buraya da yazmaya çalışırım :')
konudan bağımsız ama 7800xt yi ne kadara sattınız?

Sormadım

Evet sormadın bende bu deneyim sizinle de alakalı olabilir diye yazdım zaten yazanda kabahat. İyi niyetle laf anlatıyoruz yazık.
Ben sorunuma çağre arıyorum paranla övüp idarelik olarak rx 570 kullanma serüvenin yardımcı olmuyor

Merhaba. Farklı bir oyunda da bu sorun devam ediyor mu? Test ettiniz mi?

Merhaba. Farklı bir oyunda da bu sorun devam ediyor mu? Test ettiniz mi?
Merhaba evet diğer bütün oyunlardada böyle oluyor Valorantta uzaklar yerler, enar ve köşeler çok haraketli oluyor

Ben sorunuma çağre arıyorum paranla övüp idarelik olarak rx 570 kullanma serüvenin yardımcı olmuyor
Ben senin yerinde olsam sorunu konuşup gündemde tuttuğumuza sevinirdim. Birisinin bana karşı parasıyla övündüğünü hissedecek kadar kendimi aşağıda göreceğime, ne dediğine odaklanır benimle alakalı durumu anlamaya çalışırdım. Ergen gibi her şeye kızgın cevap vermezdim. İnşallah bir gün sizin de sakinlikle cevap vermek aklınıza gelir. diğer ekran kartı yerine gene aynı çözünürlük ve ayarlarda bu ekran kartı da aynı görüntü deneyimini aynı monitörde sunarsa. Ben bunu bildirirsem. Bu yaşadığınız durumun normal olduğu anlaşılır. Tam tersini görüntünün bozulmadığını bildirirsem problemin size özgün bir durum olduğu çıkarımı yapılabilir. Yani art niyetiniz yüzünden yardımcı olmaya çalışmamı göremiyorsunuz. Ne haliniz varsa görün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konudan bağımsız ama 7800xt yi ne kadara sattınız?
konu dışı cevap yazmayayım hocam özelden yazayım.

AMD FSR açık ise öyle yapar hocam, Fidelity FX Super Resolution olarak geçer oyunlarda ayarlarda, amdnin masaüstü uygulamasını kurduysanız oradan güç modunu kalite moduna getirin sorununuz çözülebilir.

Merhaba evet diğer bütün oyunlardada böyle oluyor Valorantta uzaklar yerler, enar ve köşeler çok haraketli oluyor
Formatlamadan önce Vitor arkadaşın da önerisini yaptıktan sonra olmazsa DDU ile sürücü silip tekrardan güncel veya bir önceki sürücüyü kurup test ederseniz çözüme ulaşırsınız diye düşünüyorum. Genelde bu şekilde çözüme ulaşılıyor.

Geri