Neler Yeni

RX 570 League Of Legends düşük fps sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burak
Uzun zamandır lol girmiyordum arkadaşlar ile gireyim dedim ama eskiden en az 200 aldığım oyunda max 120fps e çıkabiliyorum. Youtubedan fps arttırma videolarını yaptım.

Rx 570 4gb
Amd ryzen 5 1600
AsRock 320
8gb ram

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Uzun zamandır lol girmiyordum arkadaşlar ile gireyim dedim ama eskiden en az 200 aldığım oyunda max 120fps e çıkabiliyorum. Youtubedan fps arttırma videolarını yaptım.

Rx 570 4gb
Amd ryzen 5 1600
AsRock 320
8gb ram
8 ram daha ilave edin artısı olucaktır

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Kardeşim onu bizde biliyoruz zatende eskiden en az 200 aldığım oyunda neden şimdi 120 den fazla alamıyorum
parçalar emekli oluyor olabilir 😀 şaka bi yana ısınma sorunu olma ihtimali var sıcaklık değerlerin yüksekse macun yenile. belki cpu ve gpu frekanslarında düşüş yaşanıyor olabilir sabitleyip denir misin

Sylester

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Teknik Sorunlar
Ryzen işlemciler ram ile besleme alırlar dual channel yaparsan bide temizlik termal macun yenilemesi ve stok fan kullanıyorsan stok fan yeterince hızlı dönmüyorsa snowman am4 uyumlu kule tipi soğutucu almanı öneriyorum @SkullCrusher64

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ryzen işlemciler ram ile besleme alırlar dual channel yaparsan bide temizlik termal macun yenilemesi ve stok fan kullanıyorsan stok fan yeterince hızlı dönmüyorsa snowman am4 uyumlu kule tipi soğutucu almanı öneriyorum @SkullCrusher64
Ben ayarlarla ilgili bi sorun olduğumu düşünüyordum yani aynı sistem ile eskiden 200-300 arası alırken 80-120 arası fps alıyorum ve siz macun yenile felan diyorsunuz komik misiniz anlamadım kardeşim sanki ben bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
samet
Ben ayarlarla ilgili bi sorun olduğumu düşünüyordum yani aynı sistem ile eskiden 200-300 arası alırken 80-120 arası fps alıyorum ve siz macun yenile felan diyorsunuz komik misiniz anlamadım kardeşim sanki ben bilmiyorum
Madem herşeyi biliyorsun bir şey sorma o zaman dostum insanların verdiği cevaplara abuk subuk şeyler yazmanın anlamı yok. İnsanlar sana burada yardımcı olmaya çalışıyor. Saçma sapan bir soru bir de aynı şekil cevaplar veriyorsun. O uzun geçen süre arasında olabilecek şeylerden biri macun da olabilir çok biliyorsan sorununu kendin çözebilirsin

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,331
İsim
Hacı
Madem herşeyi biliyorsun bir şey sorma o zaman dostum insanların verdiği cevaplara abuk subuk şeyler yazmanın anlamı yok. İnsanlar sana burada yardımcı olmaya çalışıyor. Saçma sapan bir soru bir de aynı şekil cevaplar veriyorsun. O uzun geçen süre arasında olabilecek şeylerden biri macun da olabilir çok biliyorsan sorununu kendin çözebilirsin
Oyuna update geldiyse ondan bile olma ihtimali var.

Top Bottom