Neler Yeni

Rx 570 mi 1050 ti mi Özellikle Hangi Marka Model?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Talha Kaymaz
İleride sistem toplamayı düşünüyorum apudan başlayarak sonra ekran kartı almak istiyorum alacağım ekran kartında kaldım şimdi düşünüyorum AMD alsam uzun ömürlü olmaz diye düşünüyorum hep öyle duydum çevremden nvidia alsam herkes diyor rx AMD daha iyi performans veriyormuş arada kaldım bilgili birisi varmı ve özellikle hangi marka model kaliteli lütfen birisi açabilirmi?? Not/ AĞIRLIKLI OYNUYACAĞIM OYUN CSGO

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,596
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Rx 570 çok net bir şekilde daha güçlü dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Talha Kaymaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rx 570 Tabikide 570 alacaksanız Sapphire öneriyorum
Msi armor ile aralarındaki tek fark ısı oranı mı msi armor daha fazlamı ısınıyor ve diyorsunuz oyunlarda sapphire daha damı önde?

Polymath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Furkan Akyol
rx750 daha iyi ama artık süreleri doldu bence. En az gtx1650 ve rtx 2060 gibi kartlar almaya çalış ileriye dönük.. Bazı yeni çıkacak oyunlarda minimum sistem gereksinimini bile karşılamayacak o ekran kartları

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yasir KANOĞLU
rx750 daha iyi ama artık süreleri doldu bence. En az gtx1650 ve rtx 2060 gibi kartlar almaya çalış ileriye dönük.. Bazı yeni çıkacak oyunlarda minimum sistem gereksinimini bile karşılamayacak o ekran kartları
RX 570 in süresi felan dolmadı.Milletin aklını karıştırma.RX 570 şuanda birçok oyunu ultrada oynatacak derecede bir ekran kartıdır.Önümüzdeki 3-4 yıl gibi bir süre dahada günümüzdeki oyunları biraz ayar kısarakda olsa rahat oynatır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yasir KANOĞLU
tabii ki 570.Yerine göre csgoda aralarında 60 FPS e kadar oynuyor.

Polymath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Furkan Akyol
RX 570 in süresi felan dolmadı.Milletin aklını karıştırma.RX 570 şuanda birçok oyunu ultrada oynatacak derecede bir ekran kartıdır.Önümüzdeki 3-4 yıl gibi bir süre dahada günümüzdeki oyunları biraz ayar kısarakda olsa rahat oynatır.

Üslübunu düzelt. Okuma becerinde sorun olduğunu düşünüyorum ki böyle bir yazı yazmışsın.. Yeni çıkacak oyunlarda demişim değil mi ? Şuanki oyunlara yetmez demişmiyim ? 570 çıkalı nerdeyse 2 sene olmuş. Neden daha güncel bir kart almasın ? Hadi onu geçtim adama rx580 önerseniz onuda anlayacağım.
Ben 1050 ti aldım kardeşim ama pişmanım. Sen o hatayı yapma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,327
Üyeler
168,120
Son üye
Kaan Yuvanç
Top Bottom