RX 570 Nasıl Bir Karttır

beşyüz

80+
Reaksiyon skoru
32
Çok uygun fiyata RX 570 buldum nasıl bir karttır rakibi veya dengi nedir konsol tarafında ps4 den iyi midir? gpu olarak

Çok uygun fiyata RX 570 buldum nasıl bir karttır rakibi veya dengi nedir konsol tarafında ps4 den iyi midir? gpu olarak
Fiyatı ne kadar? Performans olarak gtx 1650'den daha performanslı bir kart.

güzel giriş bir kart denebilir fiyatı ney dostum

4 gb olan 2k ya / 8gb olan 3 k ya bulunuyor. Bunlardan uygunsa alınır. Ben seviyorum rx 570 / rx580 güzel performans kartlar

Arkadaşımda var gta5 yüksek ayarlarda 100 fps yüksek te oynatıyor garip bir kart. Tek fanlı alma ısınır

Uygun derken ne kadara buldun?
Şu dönemde 3.5'a RX6500XT varken fiyatı ona yakınsa alınabileceğini düşünmüyorum.

Son düzenleme:
kartı iyide beklentine bağlı ve ne kadar temiz mi

Değişir. Hangi modeli ve hangi özelliklerde olduğuna göre alınır ya da daha iyisi bulunabilir derim ben. Benim imzamda yer alan ve kullandığım RX570 modeli iyi, çok da memnunum. Ama biraz daha düşük modelleri olanlar da var. Onları da önermem mesela.

Asus Rog Strix Rx 570 var, 4 senedir kullanıyorum ancak artık yeni nesil oyunlarda yüksek fps vermiyor. Bütçe varken daha iyisini almak lazım.

Asus Rog Strix Rx 570 var, 4 senedir kullanıyorum ancak artık yeni nesil oyunlarda yüksek fps vermiyor. Bütçe varken daha iyisini almak lazım.
Benim imzamdakini mi kullanıyorsunuz? Yeni nesil oyunlarda tabii ki de yüksek FPS vermez. 5 senelik ve eski teknolojileri kullanan bir kart. Yeni nesil oyunları oynamak için daha yüksek bütçeli ve güncel kartlara geçmek gerekiyor.

4GB olanına max 2000TL, 8GB olanına max 2750TL vereceksen gayet güzel kart. Düzgün bir modelini alırsan ısınma sorunu yaşamazsın. Örneğin MSİ Gaming X, Sapphire Nitro+ veya Pulse, Rog Strix gibi.

Geri