5600xt genel olarak 2060dan daha mı iyi performans veriyor ?Dlss 2.0 fps arttırıyor demişler fakat iyi araştirmamışlar dlss 2.0 teknolojisi sadece rtx modu açıkkenki fpsyi iyileştiriyor yani kartın gücünü arttirmıyor sadece rtx teknolojisini iyileştiriyor yani bu teknoloji kartın daha fazla fps vermesine neden olmuyor.
2. Olarak 5700 daha iyi bir kart performans olarak fakat çok sıkıntısı olan bir kart ayrica. Sıcaklık değerleri çok kötü ve 5600xt nin bios güncellenmiş versiyonuyla aralarinda cok bir fark yok.
3. Olarak ise 5600xt hem fiyat hem de performans bakımından 14gb memoryli sürumlerinde (bios update alabilmiş olanlarinda)genel olarak rtx 2060dan daha iyi bir performans veriyor sıcaklık değerleri de gayet iyi kartlardır.
Sonuç olarak: sıcaklık ve driver sorunlarini dert etmeyeceksen 5700 al
Rtx teknolojisine önem veriyorsan 2060 al
Ama benim tercihim en iyi ve en sorunsuz kart olan 5600 xtden yana.
O zaman 5700xt=2080 süper ???Alıntıyı görüntüle
OC perofmransı da daha yüksekMİŞ sadece 4 oyun DLSS destekliyorMUŞ.
Battlefield'da 2080ti'ı eziyor ne 2080S eşiti !!!!!!!!!!Adam bir de userbenchmarktan karşılaştırmış.
Bf5 tamam da bf5 de gerçekten AMD daha çok FPS alıyor ama bf5 oynayan kişi sayısı veya sırf bf5 için onu tercih eden kim olur bilememBattlefield'da 2080ti'ı eziyor ne 2080S eşiti !!!!!!!!!!
Battlefield'da 2080ti'ı eziyor ne 2080S eşiti !!!!!!!!!!
Aslında bir arlar öyleydi ama sonradan BF için bile DLSS desteği çıkardılar tüm BF oyunları aslında eskiden yeniye hepsi AMD tabanlı ama nvıdıa tabanlı bazı oyunlar da var hatta forza gibi bir ara AMD tabanlı dediğimiz oyun son gamerady sürücüleriyle nvıdıa tabanlı oldu denebilir önceden 5700 XT, 2070s uperi geçiyordu o oyunda ama şimdiki güncel driverler ile BF 5'te bile DLSS kapalıyken eşitler üstelik bu AMD'nin en fazla uçtuğu oyun.Bf5 tamam da bf5 de gerçekten AMD daha çok FPS alıyor ama bf5 oynayan kişi sayısı veya sırf bf5 için onu tercih eden kim olur bilemem
Sadece Nvıdıa RTX kartlara özel Mınecraft 2 oyunu oynatılıyor.
Alıntıyı görüntüle
gördüğünüz gibi 5700 XT reis, stock galax 2060 superi parrrramparça etmiş ve 2070 superin ensesinde. (!)(!)(!) bu arada biri sadece 2 oyun DLSS destekli o yüzden DLSS boş der biri RTX boş der falan filan madem RTX böyle mega boş şişirilmiş bir teknoloji acaba AMD yeni karltarda neden RT çekirdekleri kullanacak?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında bir arlar öyleydi ama sonradan BF için bile DLSS desteği çıkardılar tüm BF oyunları aslında eskiden yeniye hepsi AMD tabanlı ama nvıdıa tabanlı bazı oyunlar da var hatta forza gibi bir ara AMD tabanlı dediğimiz oyun son gamerady sürücüleriyle nvıdıa tabanlı oldu denebilir önceden 5700 XT, 2070s uperi geçiyordu o oyunda ama şimdiki güncel driverler ile BF 5'te bile DLSS kapalıyken eşitler üstelik bu AMD'nin en fazla uçtuğu oyun.
işte siz nvdia fanboyları anlamak istemiyorsunuz bana herhangi bir karşılaştırma videosu at bakalım 2060 dlss 2.0'lı vs 5600xt görelim bakalım o dediğin fps farkı var mı dlss ile birlikte.knk sen DLSS 2.0'ı ya da RTX'i filan ne kadar arşatırdın? userbencmarktan ss aldığın için linç yiyeceksin bu arada. DLSS destekli oyunlar RTX kapalıyken sadece 2 FPS dediğin şeyden de bir şey anlamadım DLSS 1.0 ile DLSS 2.0 aynı şey değil yukarıda attığım videolardan 2 tanesi gözükmüyor onlara bakabilirsin 2 saat anlatasım yok ne dediğini bile anlamadım OC demişsin kart zaten OClandı güncellemeyle ve 10 derece civarı sıcaklığı arttı. bak burada OC testi var en güvenilir sitelerden.
bu arada DLSS'in güncel olarak desteklerdiği ve DESTEKLEYECEĞİ ve NE DLSS'İN NE OLDUĞUNU hatta ilerde nasıl sürümlerinin neden çıkarılacağını hatta ve hatta mantığının ne olduğunu araştırmanı funboyluk yapmadan araştırmanı şiddetle öneriri.mSapphire Radeon RX 5600 XT Pulse Review
Sapphire's RX 5600 XT Pulse comes at $289, which is only a small $10 premium over the AMD MSRP, yet it's faster than the GeForce RTX 2060. The card's cooler does a great job and delivers good temperatures paired with amazing noise levels, and it has fan-stop, too.www.techpowerup.com
bu videoları neden sürekli atıyorum anlamış değilim milletin ******e değil.
EDİT:
DLSS destekli şimdilik oyunlar.
RTX destekli.
- ARK: Survival Evolved
- Atomic Heart
- Darksiders III
- Dauntless
- Deliver Us
- Fear the Wolves
- Final Fantasy XV
- Fractured Lands
- Hellblade: Senua’s Sacrifice
- Hitman 2
- Islands of Nyne: Battle Royale
- JX3
- Kinetik
- Mechwarrior V: Mercenaries
- Outpost Zero
- Overkill’s The Walking Dead
- Plunkbat
- Remnant from the Ashes
- Scum
- Serious Sam 4: Planet Badass
- Shadow of the Tomb Raider
- Stormdivers
- The Forge Arena
- We Happy Few
üstelik bunlar geçen aydan da eski başka destekler de çıkmıştır büyük ihtimal half life gibi.
- Assetto Corsa Competizione
- Atomic Heart
- Battlefield V
- Control
- Enlisted
- Justice
- JX3
- Mechwarrior V: Mercenaries
- Metro Exodus
- Project DH
- Shadow of the Tomb Raider
- Minecraft
aşkm bak amd fanı olduğun için attığım videolara filan bile bakmamaışsın o videoları sonuna kadar fanboyluğunu bırakarak izle o zaman anlarsın tatlım RTX açık perofmrans iyileştirmeyle alakası yok cnm RTX of DLSS on testini bile sana attım yaparacğın tek şey videoları açıp izlemek cicişim AMD fanboyu .işte siz nvdia fanboyları anlamak istemiyorsunuz bana herhangi bir karşılaştırma videosu at bakalım 2060 dlss 2.0'lı vs 5600xt görelim bakalım o dediğin fps farkı var mı dlss ile birlikte.