Evet oyun perofmransında 2060 ile kapışıyor ama buna 2060 super gibi diyen ya da 2060-2060 super arası diyen bile var.Evet, aynen bende bu şekilde düşünüyordum. Sonra oturup düşündüm ki ben fps istiyorum.
E RTX gibi teknolojiler güzel olsa da fps düşürüyor, malumunuz performans tarafına oynadım.
Bu arada konuda yazan üç ekran kartının birbirine olan üstünlüklerini çok araştırdım.
5600XT iyi değil diyorsun ya aslında iyi. 2060 ile yarışıyor, Super ise 5700 ve 5700XT ile.
Yani son cümlemde demek istediğim, üstünlükler oyundan oyuna değişiyor.
Aynen İşte tam bu yüzden şöyle demiştim,Evet oyun perofmransında 2060 ile kapışıyor ama buna 2060 super gibi diyen ya da 2060-2060 super arası diyen bile var.
Daha önce o kadar araştırma yaptım ama şu daha iyidir bile diyemiyorum
Sen videoyu ne kadar izledin bea tam olarak % olarka hesapla hepsini bir sadece 1 yerinkini atarak değil üstelik sen 5600 xT daha iyi diyn. 5700 zaten biraz daha iyi oyun perofmransı olarka ama 5600 xT DEĞİL.
yavrum sen bu videoyu nasıl izledin anlamadım al sana daha basidi.al koçum al izle bakıyım bugün çıktı daha bu video izle de öğren bişeyler
sen anlamak mı istemiyorsun aceba 5 ay önceki videoyu atıyorsun. 5 ay önce 5600 xt ye daha bios update gelmemişti zaten şu an kart 14gb yükseltildi bios update le 160 tdp oldu sen en iyisi vazgeç bu nvdia fan boyluğundan, at gözlüğüyle bakıyorsun herşeye. bios update öncesi ve bios update sonrası performansları da var benim sana attığım bu videoda tekrar izle ! çocuk gibi nvdia savunup durmayavrum sen bu videoyu nasıl izledin anlamadım al sana daha basidi.
daha üsttlerde attığım videoların özetini çıkarıp burada yazmadığın sürece de yazmayacağım sana makale de attım belki videolardan anlamıyorsun filan makaleyi okuyabilirsin.
canım artık şu konuyu uzatma bıktım artık attığım videoların özetini çıkarıp özelden atabilirsin şu konuyu da baltalamaktan vazgeç önceki sayfalarda yazdığım herşeyi ne çabuk unuttun?sen anlamak mı istemiyorsun aceba 5 ay önceki videoyu atıyorsun. 5 ay önce 5600 xt ye daha bios update gelmemişti zaten şu an kart 14gb yükseltildi bios update le 160 tdp oldu sen en iyisi vazgeç bu nvdia fan boyluğundan, at gözlüğüyle bakıyorsun herşeye. bios update öncesi ve bios update sonrası performansları da var benim sana attığım bu videoda tekrar izle ! çocuk gibi nvdia savunup durma
yahu bak tekrar söylüyorum bios update yeni geldi 5600 xt ye eski yorumlara videolara bakıp karşılaştırma yapıyorsun vazgeç
RX 5600 XT vs RTX 2060 Updated Reviewcanım artık şu konuyu uzatma bıktım artık attığım videoların özetini çıkarıp özelden atabilirsin şu konuyu da baltalamaktan vazgeç önceki sayfalarda yazdığım herşeyi ne çabuk unuttun?
yavrum sen bu videoyu nasıl izledin anlamadım al sana daha basidi.
daha üsttlerde attığım videoların özetini çıkarıp burada yazmadığın sürece de yazmayacağım sana makale de attım belki videolardan anlamıyorsun filan makaleyi okuyabilirsin.
tabi bizzat incelemeye bakarsan 2-3 FPS ortalama ama OC bölümüne de bakabilirsin sonuçta OC edilmiş kart ve RTX 20 teknolojilerini de unutmadan alınabiliyorsa 2060 daha iyi.Sapphire Radeon RX 5600 XT Pulse Review
Sapphire's RX 5600 XT Pulse comes at $289, which is only a small $10 premium over the AMD MSRP, yet it's faster than the GeForce RTX 2060. The card's cooler does a great job and delivers good temperatures paired with amazing noise levels, and it has fan-stop, too.www.techpowerup.com
Alıntıyı görüntüle