Neler Yeni

RX 5700 vs RTX 2060 Super - Hangisini seçmeliyim?

Droney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Buğra Han
Bence sistem toplanacaksa Cuma indirimleri vs. takip edilmeli, böylece bütçeye uygun en yüksek seviye bileşenler alınmalı.
Özellikle ekran kartı, RAM ve işlemciler bazen çok uyguna alınabiliyor.
Bu şekilde tüm parçalar indirim ile alınırsa, ekran kartı 2060'tan 2070 seviyesine rahatlıkla yükseltilebiliyor.
Hazır sistem de 2 side o yüzden yani 7.500 TL galax rtx 2060 superli ve diğer parçalar

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
7.500 TL'ye kendiniz toplasanız çok daha memnun kalırsınız.
Zaten 2 kişisiniz, her türlü halledersiniz.

Galax ise kesin teknobiyotik sistemidir

Droney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Buğra Han
7.500 TL'ye kendiniz toplasanız çok daha memnun kalırsınız.
Zaten 2 kişisiniz, her türlü halledersiniz.

Galax ise kesin teknobiyotik sistemidir
Aynen aynen Teknobiyotik, iyi bir araştırma yapıp cuma gecesini bekleyelim o zaman en geç cuma ya sistemi söylememiz gerekiyor çünkü şansımıza cuma yakalayabilirsek alırız yoksa sağlık olsun yine f/p olarak kötü bir sistem oldugunu düşünmüyorum ben ama

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Aynen aynen Teknobiyotik, iyi bir araştırma yapıp cuma gecesini bekleyelim o zaman en geç cuma ya sistemi söylememiz gerekiyor çünkü şansımıza cuma yakalayabilirsek alırız yoksa sağlık olsun yine f/p olarak kötü bir sistem oldugunu düşünmüyorum ben ama
O paraya kötü sistem alman zor zaten.
7.500'e kötü sistem alabilmen için Unlost PC falan alman lazım.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Dostum 7.5K verip istediğin parçayı istediğin görünüşü almadıktan sonra o PC'yi severek kullanamazsın.
Diğer sistemimde H500 + 3000 serisinden Ichill kullanacağım.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,417
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Ray Tracing kullanılmayacaksa rx5700 tabikide. Rtx 2060 super 5600 xt ye bile zor kafa tutuyorken rx 5700 ile performans anlamında karşılaştırmak bile komik :) Ray Tracing kullanılacaksa eğer performanstan ödün verilerek 2060 super tercih edilebilir. Konu tamamen karttan ne beklendiği performans bekleniyorsan Amd kartı tercih et görsel şölen istiyorsan Nvidia kartı tercih et önemli olan senin karttan ne istediğin arkadaşım.
Çok komiksin.
Tek fark Rtx değil.
Yüksek tdp ve dandik driverlar ile iyi oyunlat.

Aurita

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Batuhan Ercangir
Çok komiksin.
Tek fark Rtx değil.
Yüksek tdp ve dandik driverlar ile iyi oyunlat.
Bunu ürünü kullanmayan insanlardan mı ? Sponsorluk alarak giydiren youtuberlardan mı ? Abi nvidia abi nvidia diye ortada dolanan fanboylardan mı aldın bu bilgileri yoksa bu ürünleri kullandın ve gözlemlerine dayanarak buna mı karar verdin ?
Tdp değerine gelicek olursak TDP değeri bu kadar yüksek olmasına rağmen ben 5700 xt kullanıyorum ve kartımın üreticisi bu kadar yüksek TDP li bir karttın soğutmasında müthiş bir iş yapmış. Diyeceksin ki yüksek TDP yüksek soğutma ihtiyacı ve harcanan daha fazla enerji bırakta onuda ben düşüneyim. Kartı alırken aynı performanstaki bir nvidia karttan ortalama 2500 tl daha az para ödedim fazla enerji tüketmesine göz yumabilirim. Driver dandiklik konusunda ise ben driverlarda sıkıntı yaşamadım sen kötü olduğunu söylerken nerelerde test ettin nerelerde sıkıntı yaşadın da böyle bir karalama yaptın merak ettim doğrusu. Sağda solda duyduğun bilgiler ile mutluluklar :D

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,417
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Bunu ürünü kullanmayan insanlardan mı ? Sponsorluk alarak giydiren youtuberlardan mı ? Abi nvidia abi nvidia diye ortada dolanan fanboylardan mı aldın bu bilgileri yoksa bu ürünleri kullandın ve gözlemlerine dayanarak buna mı karar verdin ?
Tdp değerine gelicek olursak TDP değeri bu kadar yüksek olmasına rağmen ben 5700 xt kullanıyorum ve kartımın üreticisi bu kadar yüksek TDP li bir karttın soğutmasında müthiş bir iş yapmış. Diyeceksin ki yüksek TDP yüksek soğutma ihtiyacı ve harcanan daha fazla enerji bırakta onuda ben düşüneyim. Kartı alırken aynı performanstaki bir nvidia karttan ortalama 2500 TL daha az para ödedim fazla enerji tüketmesine göz yumabilirim. Driver dandiklik konusunda ise ben driverlarda sıkıntı yaşamadım sen kötü olduğunu söylerken nerelerde test ettin nerelerde sıkıntı yaşadın da böyle bir karalama yaptın merak ettim doğrusu. Sağda solda duyduğun bilgiler ile mutluluklar :D
Amd laptop kullanıyorum hergün bi sorunu çıkıyor.
Apu sistem olmadığı sürece uzun bi süre amd gpu almam.

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Arkadaşlar,
Toplayacağım sistem ile Twitch'te yayın yapacağım.
Hem FPS, hem MMO tarzı oyunlar oynamayı düşünüyorum.
Sizce Sapphire Pulse RX 5700 mü?
Yoksa Galax RTX 2060 Super mi seçmeliyim?
Cevap yazarken sebeplerini de eklerseniz sevinirim.

Diğer bileşenler;
İşlemci - R5 3600
Anakart - ASROCK B450M-HDV
RAM - 16 GB (2x8) 3200 Mhz
M2 SSD - XPG 8200 PRO 3500/2300 MB/S
PSU - HighPower 700W 80
Kasa - Dark Guardian PRO

Konu açarken Caps Lock kapalı yazın.
RTX 2060S tercih ederdim,
OverClock performansı,
DLSS 2.0,
RTX,
Driver sorunları yaşamadım Nvidia'da.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,417
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Tdp değerine gelicek olursak TDP değeri bu kadar yüksek olmasına rağmen ben 5700 xt kullanıyorum ve kartımın üreticisi bu kadar yüksek TDP li bir karttın soğutmasında müthiş bir iş yapmış. Diyeceksin ki yüksek TDP yüksek soğutma ihtiyacı ve harcanan daha fazla enerji bırakta onuda ben düşüneyim. Kartı alırken aynı performanstaki bir nvidia karttan ortalama 2500 TL daha az para ödedim fazla enerji tüketmesine göz yumabilirim. Driver dandiklik konusunda ise ben driverlarda sıkıntı yaşamadım sen kötü olduğunu söylerken nerelerde test ettin nerelerde sıkıntı yaşadın da böyle bir karalama yaptın merak ettim doğrusu. Sağda solda duyduğun bilgiler ile mutluluklar :D
2060s 5600xt te kafa tutamıyor derken?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Aha amd fanboy Vakası---Kaç oldu sayamadım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,047
Üyeler
172,027
Son üye
ayyildizafer
Top Bottom