Yardım Rx 5700 xt challenger alınır mı

Wegas

80+
Reaksiyon skoru
1
Formlara biraz baktım kötüleyen olmuş iyi diyen olmuş arada kaldım, fiyatı çok uygun olduğu için alınabilir mi sizce 2500 tl, satan kişi 4 yıldır bende sadece lol oynadım diyor mining vesaire hiç bir şey yapılmadı dedi, furmarkt testi istedim yakında atıcak sıcaklık değerleri hangi aralıkta olması gerekir

Formlara biraz baktım kötüleyen olmuş iyi diyen olmuş arada kaldım, fiyatı çok uygun olduğu için alınabilir mi sizce 2500 tl, satan kişi 4 yıldır bende sadece lol oynadım diyor mining vesaire hiç bir şey yapılmadı dedi, furmarkt testi istedim yakında atıcak sıcaklık değerleri hangi aralıkta olması gerekir
Fiyatı uygun durumu iyiyse alınabilir.

Elden veya param güvende ile almıyorsan %99 dolandırıcı, 4,5-5K piyasası var kartın. 2500'e koşarak gidip al hocam mining yapılmış içinden geçilmiş olsa bile alınır. Fiyat o kadar ki iyi. RX 5500XT vermiyorlar 2500'e

Fiyat fazka iyi param güvende yoksa risk almayın

Elden veya param güvende ile almıyorsan %99 dolandırıcı, 4,5-5K piyasası var kartın. 2500'e koşarak gidip al hocam mining yapılmış içinden geçilmiş olsa bile alınır. Fiyat o kadar ki iyi. RX 5500XT vermiyorlar 2500'e
Farklı şehirde letgoda buldum cüzdanım güvende olmaz diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat fazka iyi param güvende yoksa risk almayın
Farklı şehirde letgoda buldum cüzdanım güvende olmaz diyor Hocam uzak mı durıyım

Fiyatı uygun durumu iyiyse alınabilir.
7 dk furmark testinde 79 derece görmüş

Son düzenleme:

Farklı şehirde letgoda buldum cüzdanım güvende olmaz diyor Hocam uzak mı durıyım

E normaldir bakımsızsa, bakım yapar kendine getirirsin.

ısı normal fakat havale isteyecek kesin, sakata gelirsin

2.5e buluyorsan sorman hata. Ben arıyorum 5k altı bulunmuyor genelde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,937
Üyeler
183,920
Son üye